NOTÍCIES

L’alcalde d’Almussafes i la Consellera d’Habitatge signen el conveni de col·laboració per a la reforma de la Casa Ayora

La Generalitat Valenciana aportarà 300.000 euros, quantitat que se sumarà als 369.977 euros dels Fons FEDER i els 419.000 euros municipals

Les obres, que estan en procés de licitació i s’adjudicaran a principis de setembre, començaran a desenvolupar-se el pròxim mes d’octubre


El passat dimarts 31 de juliol, l’alcalde d’Almussafes, Toni González, i la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, van signar l’anunciat conveni de col·laboració entre ambdues administracions per a la reforma de la Casa Ayora de la localitat. Gràcies al mateix, la Generalitat Valenciana cofinançarà el projecte de rehabilitació de la planta baixa d’aquest emblemàtic edifici mitjançant l’aportació de 300.000 euros.

Aquesta quantitat s’unirà als 369.977 euros concedits pels Fons FEDER de la Unió Europea per a projectes relacionats amb la cultura, el turisme i la mobilitat i als 419.000 euros que el consistori municipal ha reservat en dues partides de 210.000 i 209.000 euros del superàvit aconseguit en 2017, que tal com marca la llei ha de destinar-se a inversions financerament sostenibles. Aquesta última s’aprovarà en el ple que se celebrarà el pròxim dilluns 6 d’agost.

Les obres, que es troben en període de licitació i s’adjudicaran a principis de setembre perquè puguen començar l’1 d’octubre, inclouran el reforç estructural de l’edifici per a evitar l’enfonsament descontrolat d’alguns dels elements danyats i contemplen la reforma completa de la planta baixa, que està previst que albergue un museu en el futur. El conveni signat amb la Generalitat Valenciana finalitza el 31 de desembre de 2018 i amb la quantitat que rebrà la població podran finançar-se les actuacions realitzades des de l’1 de gener de 2018.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME