NOTÍCIES

L’Ajuntament neteja en profunditat el carrer Santa Anna, el CEIP Almassaf i porta a terme diverses actuacions de manteniment


Entre els dies 19 de novembre i 21 de desembre, l’Ajuntament d’Almussafes ha dut a terme diverses actuacions de neteja intensiva i millores en espais públics del nostre poble. Respecte a la neteja, cal destacar les actuacions en diversos parc públics, així com la neteja en profunditat del carrer Santa Anna i el CEIP Almassaf.

Pel que fa a les tasques de manteniment, els operaris municipals han reparat diferentes embornals, així com senyalització deteriorada tant al casc urbà com al Polígon Industrial. Per altra banda, també s’han millorat voreres deteriorades i s’han reparat clots en alguns carrers.

El Cementeri Municipal també ha sigut objecte d’actuacions de manteniment, com la instal·lació de nous bancs i elements de seguretat. Finalment, els operaris municipals han treballat en la millora d’edificis públics i els pàrquings municipals.

Totes les actuaciones dutes a terme es poden consultar al mapa interactiu, que recull les diverses tasques de neteja i manteniment que l’Ajuntament ha portat endavant des de 2017, quan es va posar en marxa esta nova iniciativa: https://goo.gl/psfErP

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME