NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes rep als becaris de la Dipu d’aquest estiu

Els set seleccionats treballaran des de hui i fins al 31 d’agost en els departaments municipals on han sigut assignats


L’alcalde d’Almussafes, Toni González, ha rebut aquest matí en l’Ajuntament als set seleccionats per a formar part del programa La Dipu et Beca 2016 en el municipi. Des de hui 1 de juliol i fins al pròxim 31 d’agost, treballaran 20 hores setmanals en diferents departaments de l’administració pública local, activitat per la qual rebran una retribució de 500 € bruts mensuals, dels quals el consistori abona el 20% i la Diputació de València el 80% restant.

Hui, divendres 1 de juliol, han començat la seua estada en les dependències municipals els set estudiants seleccionats per a realitzar pràctiques en l’Ajuntament d’Almussafes durant els dos mesos d’estiu dins del programa La Dipu et Beca 2016. L’alcalde de la localitat, Toni González, els ha rebut aquest matí a partir de les 11:30 h. en el saló de plenaris de la casa consistorial en l’acte oficial de presentació que s’ha celebrat per a donar-los la benvinguda.

“És una iniciativa que cal mantenir perquè és evident que la major part de la joventut d’Almussafes està acadèmicament preparada i nosaltres hem d’afavorir que el seu primer contacte amb el món professional puga tenir lloc en el seu poble”, explica l’alcalde d’Almussafes i regidor d’Ocupació, Toni González.

Els set becaris s’han mostrat contents davant el repte que se’ls presenta i il•lusionats amb l’oportunitat de posar en pràctica els continguts que han anat aprenent durant els últims cursos en les seues carreres universitàries o mòduls de formació professional durant els mesos de juliol i agost.

Igual que en les set edicions anteriors, conclòs el termini de presentació de les peticions, la comissió avaluadora va estudiar els expedients presentats pels 29 aspirants registrats en aquesta convocatòria per a realitzar la corresponent baremació i selecció i la corresponent proposta d’adjudicació de les beques assignades al municipi, sobre la base de les necessitats concretes de l’administració local. D’aquesta forma, Priscila Pedrón Luzón i Marta Koshykova desenvoluparan la seua labor en l’Àrea Econòmica, Christian L. Herran Caicedo en l’Arxiu Municipal, José Beltrán Rovira, Marta García García i Vicent Ferrer Boix en l’Àrea d’Esports, Cultura i Joventut, i Aida Villalba Aparici en l’Agència de Desenvolupament Local.

Cadascun d’ells percebrà una borsa d’ajuda de 500 € bruts mensuals per la seua dedicació professional durant 20 hores setmanals els mesos de juliol i agost. El 20% del cost, 1.400 €, l’assumeix l’Ajuntament, mentre que el 80% restant, 5.600 € és a càrrec de la Diputació de València, promotora de la iniciativa.

Categorías:NOTÍCIES, OCUPACIÓ