ESPORTS

L’Ajuntament d’Almussafes posa un autobús gratuït per a traslladar les participants a la carrera del Dia de la Dona Esportista

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat se suma a la segona edició del 10KFEM

La reserva de plaça de l’autobús es realitzarà en el pavelló del 15 al 28 de febrer

Formalitzar la inscripció en la carrera a través de la plataforma web www.sportmaniac.com


El passat dilluns 8 de febrer, la Diputació de València va acollir l’acte de presentació de la segona edició de la carrera 10KFem-Día de la Dona Esportista, que es disputarà el 6 de març en la ciutat de València amb motiu del Dia Internacional de la Dona. El consistori d’Almussafes, a través de la seua Regidoria de Polítiques d’Igualtat i en col•laboració amb el Club d’Atletisme local inviten les dones esportistes, majors de 14 anys, del municipi a participar en esta cita, organitzada per nosaltres Esportistes, brindant a les mateixes el desplaçament gratuïta d’anada i tornada al punt d’eixida de la carrera. Les inscripcions per a la reserva de la plaça en l’autobús es formalitzaran en el pavelló poliesportiu municipal del 15 al 21 de febrer, per a sòcies del club i empadronades a Almussafes; i del 22 al 28 de febrer, per a no empadronades, fins a esgotar les places vacants.

La Carrera 10KFem – Dia de la Dona…Esportista! és una cursa popular femenina que està organitzada per nosaltres Esportistes, amb la col•laboració de la Fundació Esportiva Municipal, l’Ajuntament de València i la Diputació de València. Està dirigida a totes les aficionades al running, principiants o expertes, majors de 14 anys, per a fomentar l’esport femení i la participació de les dones en les carreres populars.

El fet que el running estiga agafant una gran força a Almussafes, principalment a través de les accions impulsades a través del Club d’Atletisme local, ha propiciat que la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, que dirigix Davinia Calatayud, patrocine una nova activitat en el marc de la Setmana per la Igualtat 2016. En este sentit i a petició de l’entitat esportiva, l’ajuntament sufragarà el cost de l’autobús que desplaçarà a un total de 50 dones fins al punt d’eixida del 10K FEM, que se celebrarà el diumenge 6 de març, en un recorregut totalment urbà per la ciutat de València, i que donarà començament a les 9:00 hores.

El termini per a formalitzar la reserva de plaça en l’autobús gratuït, que partirà des del parquing del pavelló poliesportiu a les 7.00 hores, s’obri dilluns que ve 15 de febrer. Del 15 al 21 de febrer, les inscripcions es limitaran a les sòcies del Club d’Atletisme Almussafes i veïnes empradronadas. Les amants del running no empadronades en la localitat podran reservar plaça del 22 al 28 de febrer. En el formulari haurà de constar el número de dorsal de la corredora, per la qual cosa no es formalitzarà la reserva de la plaça sense la inscripció prèvia en els 10Km.

“Confiem que la iniciativa, que compta amb una participació activa del club, tinga una gran acollida en la localitat i que l’autobús es complete en la seua totalitat, ja que participar en Fem-Día de la Dona Esportista és un autèntic cant esportiu de defensa a la igualtat de gènere i als drets de les dones”, explica l’edil.
 
Esport i solidaritat
 
El vessant solidari de la carrera, el recorregut del qual s’haurà de completar en un temps màxim d’1 hora i 50 minuts, donarà protagonisme enguany a l’Associació Espanyola de la Síndrome de Rett, a través del meu món Rett. Esta síndrome està classificada com a malaltia rara que es manifesta com un trastorn neurològic de base genètica que afecta majoritàriament xiquetes, causant, en la majoria de casos, pluridiscapacidad. Totes les corredores podran fer la seua aportació solidària d’1 a 3€ en el moment de la inscripció, que es pot realitzar de manera presencial en la Planta d’Esports dels tres centres d’El Corte Inglés de València o a través d’Internet a través de la plataforma web www.sportmaniac.com.

El preu de la inscripció s’abonarà en el moment d’apuntar-se, tant presencialment com en les plataformes de pagament habilitades per a això, i que donarà dret a l’arreplega del dorsal, xip i a la bossa de la corredora.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES