FESTES

La Primitiva d’Almussafes exalta les seues falleres majors

La sala d’actes del Centre Cultural, testimoni d’ambdós gales


La comissió fallera la Primitiva d’Almussafes va celebrar, el passat cap de setmana, els actes públics de presentació oficial de les seues màximes representants per a les Falles del 2016. Elia Alepuz Albuixech i Ana Capellino Sabater van arreplegar el testimoni de les seues predecessores en el càrrec, Lara Soria Magraner i Mar Rodríguez Girona, respectivament i van disfrutar de sengles exaltacions, abrigades en tot moment per les seues comissions. Encara que enguany la Primitiva no ha anomenat president infantil, sí que compta amb un Faller d’Honor, l’empresari local Ramón Ribera, qui va tindre una presència activa durant el cap de setmana.

Un any més, la sala d’actes del Centre Cultural va ser l’escenari per a la celebració de sengles actes d’exaltació, en els que van aflorar les màximes emocions de les dos protagonistes de la Primitiva, Elia Alepuz i Ana Capellino. Tal com establix la tradició, el president de l’entitat i espòs de la Fallera Major, Sergio España Linares, va acompanyar a les màximes protagonistes en els seus dies grans, preludi de l’extensa programació que enguany dotarà de contingut les Festes Josefinas.

Concloses les dos presentacions falleres, celebrades durant la vetlada de dissabte passat dia 6 i la vesprada del diumenge 7, la comissió va oferir espectacles que van fer les delícies del públic assistent. En concret, els adults van apostar per l’escenificació del conegut sainet “Per la fam d’heretar” i els infantils van sorprendre amb una representació de la pel•lícula “Alicia en el país de les meravelles”.

El president de l’executiu, Toni González Rodríguez, va imposar els Bunyols de fulls de llorer i brillants, així com els d’or, argent i coure als fallers de major trajectòria la Primitiva, la primera falla de la localitat, atés que es va fundar l’any 1973 i va viure la seua primera plantà en 1974, a més de felicitar públicament a la comissió durant la seua intervenció en l’acte.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES