NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes neteja els parcs amb aigua a pressió per a eliminar els excrements dels pardals

El Pontet i Les Palmeres, les dos zones verdes on s’ha incidit amb més profunditat donada la major presència d’aus registrada


Encara que les condicions climatològiques han impedit el desenrotllament del calendari d’intervencions de neteja en profunditat inicialment previst per l’Ajuntament d’Almussafes, durant l’última setmana la brigada municipal sí que ha completat la neteja amb aigua a pressió dels parcs que estan més afectats per la presència d’aus i, per tant, requerixen d’un major esforç per a l’eliminació dels excrements abocats per les mateixes. A més de les labors realitzades en el Pontet i Les Palmeres, els operaris també han reforçat la neteja de les illes de contenidors de reciclatge.

La brigada de neteja es prepara, així mateix, per a escometre en breu els treballs de transport i instal·lació de les diferents carpes de les comissions falleres de la localitat, entre altres incidències relacionades amb el muntatge de les esmentades festes.

Quant a les intervencions de manteniment en la població, el major esforç dels últims dies s’ha centrat en una sèrie de reparacions en el Camp de Futbol Municipal i en altres obres menors, com a reparació de clots, senyalització vertical i condicionament d’embornals en les vies públiques.

També s’ha donat continuïtat a la instal·lació de bol·lards de seguretat en el nucli urbà, al condicionament dels contenidors per al reciclatge de residus i a reparacions en diferents edificis públics.

L’eliminació de la brutícia general en parcs i jardins del nucli urbà i en zones localitzades pel propi consistori o per comunicació directa dels veïns, les intervencions per a assegurar uns espais públics nets i segurs i la instal·lació de noves cobertes metàl·liques per a la fixació dels contenidors del nucli urbà i dels polígons industrials són accions que es repetixen setmanalment.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME