NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes millora les zones d’aparcament públic del polígon Juan Carlos I

El primer dels tres espais habilitats entrarà en funcionament aquest diumenge 23 d’agost coincidint amb la incorporació dels treballadors als seus llocs després de les vacances.


Els operaris del consistori municipal ultimen els treballs per a facilitar l’accés i l’estacionament en l’àrea d’aparcament públic situada en la cantonada de l’avinguda de la Foia i el carrer Canal de Crespo. Es tracta d’una zona d’aproximadament 100.000 metres quadrats a la qual en breu s’uniran dos més de similars característiques.

L’alcalde d’Almussafes, Toni González, i el regidor d’Urbanisme, Andrés López, han visitat aquest matí en el polígon industrial Juan Carlos I l’aparcament públic en el qual els treballadors de l’ajuntament estan realitzant treballs de millora amb l’objectiu de facilitar l’accés i l’estacionament dels empleats de les empreses situades als voltants. Concretament, s’han anivellat les tres entrades disponibles, s’han eliminat les males herbes i s’ha polvoritzat per a evitar que tornen a aparèixer, s’ha cobert el sòl amb asfalt triturat retirat de carrers reasfaltats i s’han marcat tant els carrers com els espais per a l’aparcament. Per a aquesta última intervenció, s’han utilitzat corretges i cons de polietiré, ja que “es tracta d’una mesura provisional a l’espera de poder asfaltar i pintar degudament el pàrquing, una inversió que probablement es realitzarà en 2016”, explica el regidor d’Urbanisme, Andrés López.

En la zona d’aparcament, de 100.000 metres quadrats d’extensió i situat en la cantonada que formen l’avinguda de la Foia i el carrer Canal de Crespo, podran estacionar fins a 370 vehicles i la seua reobertura està prevista per a aquest diumenge 23 d’agost a partir de les 21 hores, just el dia en el qual les empreses del parc industrial reprenen la seua activitat després de les vacances d’estiu. Les primeres jornades, una patrulla de la Policia Local controlarà que l’aparcament es realitza en les zones marcades per a açò, “ja que encara que s’ha senyalitzat l’espai per a l’estacionament, encara no hem pogut marcar l’espai concret per a cada vehicle”, afig López. Després d’aquesta actuació, el consistori municipal començarà els treballs per a habilitar dues zones d’aparcament públic noves, que es localitzaran en solars de propietat municipal del mateix polígon industrial, aconseguint d’aquesta forma espai per a l’estacionament de mil cotxes en total.

L’Ajuntament també té previst iniciar en breu les labors de neteja de diverses parcel•les públiques d’aquest polígon inutilitzades en aquests moments amb l’objectiu de retirar les herbes acumulades.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME