NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes executa noves intervencions de manteniment urbà


El calendari de millores urbanes, realitzades pels operaris de la brigada municipal, junt amb els 17 treballadors contractats a través dels programes d’ocupació del Servef EMCORD i EMCORP, ha sumat una nova setmana a Almussafes. Adequació de voreres del polígon industrial, reparacions i manteniment al camp de futbol municipal i construcció de nous passos de vianants adaptats són les principals accions realitzades del 26 de febrer al 2 de març.

En el mapa general d’actuacions s’indiquen les zones de localització del calendari d’actuacions executades des de dilluns passat dia 26 de febrer i fins al divendres 2 de març, tant en les vies públiques com en les zones verdes, dependències municipals i àrees industrials.

El calendari d’obres programat ha incorporat la reparació de les voreres del parc industrial Joan Carles I, concretament les que es troben situades en la zona enfront de l’Ecoparc. Així mateix, els operaris han executat diverses reparacions i tasques de manteniment en les instal•lacions del camp de futbol municipal i han conclòs amb els passos de vianants accessibles de la Ronda Historiador Lluis Duart Alabarta, a l’altura del Lloc de la Guàrdia Civil.

La posada a punt de la senyalització vertical i la instal·lació de noves cobertes metàl•liques en els contenidors, ambdós accions localitzades tant en el nucli urbà com de les zones industrials, també han centrat les obres setmanals, la planificació de les quals incorpora un ampli palmito d’incidències diàries.

La reparació i reposició de material en els parcs públics per a mascotes i la millora dels aparcaments municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge dels carrers completen l’itinerari de millores urbanes acomeses.
 
Neteja ajornada per les pluges
 
Les condicions meteorològiques de la setmana han impedit que el pla de neteja exhaustiva previst s’haja pogut materialitzar. No obstant això, el calendari programat es reprendrà a partir de dilluns que ve amb total normalitat, sempre que la climatologia ho permeta i valorant, així mateix, que la celebració de les Falles obliga el personal de l’Ajuntament a realitzar treballs de transport i instal·lacions diverses en les carpes falleres, a més d’atendre incidències relacionades amb les mateixes.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME