GENERAL

L’Ajuntament d’Almussafes desratitza i desinfecta el sistema de clavegueram

L’empresa contractada per a la realització del servei, Trakta, ja ha dut a terme les tasques previstes per al mes de febrer


El sistema de clavegueram del nucli urbà d’Almussafes ja s’ha sotmés al treball de desinfecció i desratització corresponent al mes de febrer. El servei el proporciona l’empresa Trakta, especialitzada en la matèria, que és la mateixa que s’encarrega de dur a terme la desinsectació dels pipicans. Aquesta última acció, inclosa en el contracte anual signat amb la citada companyia, es va desenvolupar el passat divendres 19 de febrer. “El control de plagues és fonamental per a evitar problemes seriosos de salut pública, per la qual cosa és imprescindible seguir rigorosament el calendari d’intervencions fixat”, afirma el regidor d’Obres i Serveis, Jaime Wic.

Els treballs per a l’eliminació d’insectes i rosegadors dels espais públics del terme municipal d’Almussafes continuen desenvolupant-se amb normalitat en compliment del contracte anual signat amb l’empresa Trakta, especialitzada en l’execució de serveis de control integral de plagues. L’acord signat per la companyia amb l’administració local inclou 12 intervencions en el sistema de clavegueram del nucli urbà, 12 en els menjadors escolars dels col·legis, 4 en edificis municipals i 2 en les àrees industrials.

Trakta ja ha dut a terme el tractament de desratització i desinfecció en la xarxa de clavegueram corresponent al mes de febrer, unes labors que permeten garantir la seguretat, la higiene i la salubritat de la ciutadania. Així mateix, el divendres 19 de febrer es va procedir a la desinsectació dels espais destinats a l’esplai d’animals, els pipicaes. “El control de plagues és fonamental per a evitar problemes seriosos de salut pública, per la qual cosa és imprescindible seguir rigorosament el calendari d’intervencions fixat, com així està sent”, destaca el regidor d’Obres i Serveis, Jaime Wic.

L’edil recorda que aquests treballs, que es duen a terme de manera periòdica, s’intensifiquen amb l’arribada de l’estiu, època en la qual prolifera la presència de mosquits ‘rantella’ i de mosca negra. “La correcta planificació d’aquestes intervencions, essencials per a la vida en la població, ens permet assegurar els millors nivells de salubritat per a la ciutadania, una prioritat per a l’executiu municipal”, remarca.