NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes contracta a 21 persones durant sis mesos amb el nou Pla d’Ocupació Local

El consistori municipal inverteix 237.669 euros de fons propis en aquest nou projecte, que està en marxa des del dilluns 3 de febrer

Consergeria, administració, construcció, jardineria, neteja, electricitat i pintura són les especialitats que s’han cobert en la convocatòria

Després de reduir-se en 10 persones en l’últim mes, la xifra d’atur se situa actualment en 463 (7,78%)


Amb contracte des delpassat dilluns 3 de febrer, les 21 persones seleccionades per l’ADL d’Almussafes per a formar part d’un nou Pla d’Ocupació Local (POL) treballaran en diferents departaments de l’administració municipal amb contractes de jornada completa fins al pròxim 2 d’agost. L’Ajuntament inverteix 237.669 euros de fons propis en aquesta nova edició de la iniciativa, que forma part de l’estratègia seguida per a reduir les xifres d’atur. Les dades aportades per Labora reflecteixen que en aquests moments hi ha 10 persones desocupades menys que fa un mes.

El passat dilluns 3 de febrer es van incorporar als seus llocs les 21 persones seleccionades per a participar en una nova edició dels Plans d’Ocupació Local (POL) impulsats per l’Ajuntament d’Almussafes. Durant sis mesos disposaran d’un contracte laboral a jornada completa per a desenvolupar diferents labors de suport als departaments de l’administració municipal.

Basant-se en les necessitats actuals de les diferents àrees i en les actuacions considerades de caràcter urgent i inajornable, en aquesta ocasió s’ha optat per contractar a 1 conserge, 1 auxiliar d’administració, 2 obrers oficials de primera, un altre de segona, 3 peons de la construcció, 1 peó de jardineria, 7 peons de neteja, 1 peó de manteniment elèctric, 2 pintors oficials de primera i 2 peons de pintura.

L’Ajuntament d’Almussafes contracta a 21 persones durant sis mesos amb el nou Pla d’Ocupació Local

En total, l’Ajuntament invertirà 237.669,84 euros en la formalització dels contractes i altres 24.350 euros en l’adquisició del material necessari per a dur a terme les accions previstes en el marc d’aquest projecte, amb el qual l’executiu local persegueix des de la seua creació, en 2016, fomentar l’ocupació entre la població en atur i reforçar el treball desenvolupat pel personal fix.

Hui, divendres 14 de febrer, l’alcalde, Toni González, s’ha reunit amb el grup per a donar-los la benvinguda i posar al costat dels seus components en l’habitual fotografia conjunta. “És més que evident que l’esforç econòmic realitzat per l’administració local per a implementar aquests plans dóna els seus fruits, perquè amb ells es beneficien els treballadors i les treballadores, però també la ciutadania, veient millorats els serveis i l’atenció que presta el consistori”, afirma l’edil i regidor d’Ocupació.

Aquest nou POL ha coincidit amb la publicació de les dades de desocupació corresponents a gener. Segons la informació facilitada pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), actualment hi ha 10 almussafenys sense treball menys que el mes anterior, amb el que el número se situa en 463 persones, sent la taxa del 7,78%. Per sexes, són 294 dones i 169 homes.

“No resulta senzill reduir aquests números, però l’equip de govern està posant tota la carn a la graella per a aconseguir-ho, tant amb la contractació directa com fent costat a les empreses en la incorporació de personal i proposant accions formatives per a ajustar els currículums a les necessitats reals del mercat”, assenyala l’alcalde.

Categorías:NOTÍCIES, OCUPACIÓ