NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes commemora el 40 Aniversari de la Constitució


L’executiu d’Almussafes s’ha sumat enguany 2018 a la commemoració del 40 Aniversari de la Carta Magna amb una agenda d’actes oficial que es desplegarà des de les 11 i fins a les 14 hores de demà dijous, 6 de desembre.

Autoritats, representants d’associacions i ciutadania en general participaren activament en les diferents activitats programades, que tindran lloc precisament en el parc de la Constitució.

El públic infantil serà el primer col·lectiu a disfrutar de l’efemèride, ja que d’11 a 12.30 hores, el jardí públic acollirà una gran diversitat de tallers en què s’abordaran qüestions tan essencials com els drets humans, els valors democràtics i la cooperació.

Esta previst, així mateix, que a partir de les 12.15 hores s’inicie una cercavila des de la porta de l’edifici consistorial i fins al parc de la Constitució, amb l’acompanyament musical de la Gorgera d’Al-mansáf.

Una vegada en el punt de trobada, les autoritats procediran a la lectura d’articles de la Constitució Espanyola i, amb posterioritat, el públic assistent disfrutarà de l’actuació a càrrec de Dansa Teatre “Espectacle de Traca”.

Després del refrigeri que se servirà en el mateix jardí, des de l’ajuntament es dispararà un castell de focs artificials, que posarà la guinda a la jornada commemorativa.

Categorías:NOTÍCIES, SOCIETAT