NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes asfaltarà una de les quatre rondes de circumval·lació de la localitat

Els treballs de millora de la ronda H. Lluis Duart Alabarta s’executaran este mes de gener


En uns pocs dies, el Consistori d’Almussafes iniciarà el projecte urbanístic de pavimentació parcial d’una de les quatre rondes de circumval·lació de la població. La licitació de l’obra de millora del tram de la Ronda Historiador Lluís Duart Alabarta comprés entre els carrers Benifaió i Algemesí, ja s’ha formalitzat i el pressupost global d’execució dels treballs ascendix a 36.732 euros.

El Consistori d’Almussafes inaugura l’any 2018 amb un nova intervenció urbanística emmarcada en el Pla de Manteniment d’aquelles vies públiques del nucli urbà afectades per clots i desperfectes. Precisament este mes de gener se’n va a procedir a la reparació parcial de la Ronda Historiador Lluís Duart Alabarta, concretament en el tram que discorre entre l’Avinguda Algemesí i el carrer Benifaió.

L’empresa Guerola Transer, SLU ha sigut l’adjudicatària de l’actuació urbanística, pressupostada en 36.732 euros. “Amb esta obra menor d’asfaltat aconseguirem millorar l’estat i la qualitat d’esta infraestructura pública destinada al trànsit rodat que diàriament congrega una gran quantitat de vehicles”, remarca el regidor delegat d’Urbanisme, Andrés López.

El projecte de pavimentació, el termini d’execució del qual no superarà els tres dies, inclou la neteja de la zona objecte d’actuació i el fresatge del paviment asfàltic existent en la mateixa amb una profunditat de 5 cm. i en una amplària d’un metre en el límit del rastell, a fi de rematar adequadament l’asfaltat existent amb les rigolas. “Igual que en les anteriors actuacions, el triturat sobrant de la intervenció el traslladarem al parquing existent en l’Hort de Blat”, conclou l’edil. Així mateix, es procedirà a ajustar l’asfalt al nivell de les rigoles i finalment es pintaran les marques vials en la mateixa.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME