NOTÍCIES

L’Ajuntament d’Almussafes actua en la zona d’estacionament del carrer Salvador Botella

Durant dos dies s’ha procedit al fresatge i asfaltat de les tretze places existents

L’any que ve es realitzarà una intervenció per a donar solució a la problemàtica dels contenidors soterrats existents en l’esmentada carrer


Ahir dilluns dia 12, el Consistori d’Almussafes va iniciar l’obra menor de fresatge i asfaltat del pàrquing públic del carrer Salvador Botella. L’ús reiterat per part dels vehicles que habitualment estacionen en les 13 places localitzades en l’àrea, que compta amb una superfície de 182 metres quadrats, requeria d’una intervenció completa ja que l’estat de l’asfalt ja no era l’adequat.

El projecte d’obra, sufragat amb càrrec a les arques municipals, també incorpora la instal·lació de bandes de límit per a rodes en la zona d’aparcament, amb l’objectiu de delimitar el lloc exacte d’estacionament, a més d’evitar que els vehicles invadisquen la vorera, una acció que impedix la correcta circulació dels vianants i, més especialment d’aquells afectats per diversitat funcional.

“L’any que ve, actuarem novament en esta zona, ja que volem donar solució a la problemàtica que generen els contenidors soterrats localitzats en la mateixa”, explica el regidor d’Obres i Servicis, Andrés López.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME