CULTURA

El parc Central d’Almussafes acull una fira tradicional a càrrec d’alumnes i associacions locals

Dissabte passat al matí, dia 10, les entitats van mostrar els treballs artístics realitzats en els tallers socioculturals durant el curs 2016-2017

Entre les creacions artesanals exposades en el mercat destacaven pintures, fotografies, randes de boixets, dissenys de moda i peces de ceràmica


Consolidada com una de les activitats més populars en l’agenda cultural anual del municipi, Almussafes va celebrar la desena edició de la Fira dels Tallers i de l’Artesania dissabte passat 10 de juny, que va posar el passador d’or als programes municipals anuals. El parc Central va tornar a convertir-se en el millor aparador de l’art valencià de la mà de les diferents agrupacions locals i els alumnes dels cursos socioculturals oferits per l’ajuntament per a la temporada 2016-2017.

Veïns i visitants es van congregar d’11 a 14 hores en la principal plaça de la població per a admirar els treballs realitzats per les associacions locals i les peces artesanes tradicionals elaborades pels propis alumnes dels cursos artístics municipals. Al llarg de nombrosos llocs, els almussafenses es van trobar amb els oficis més representatius de la cultura local i van descobrir els processos d’elaboració d’una gran varietat de productes.

Els tallers municipals de ceràmica, pintura i tall i confecció, a més del Club d’Arts i Oficis, els Dónes Boixeteres, l’Associació d’Ames de Casa Tyrius, el Club de Ceràmica Almussafes i el Foto-club La Imatge van participar en la fira per a exposar quadros, peces tèxtils, obres d’art de ceràmica, randes de boixets, fotografies i moltes altres creacions realitzades al llarg d’enguany.

Centenars d’assistents es van acostar al llarg del matí al parc Central per a recórrer les diferents parades, ubicats prop de la Casa Consistorial. Any rere any, l’objectiu d’esta proposta arrelada en el municipi és la de donar a conéixer les propostes artístiques que s’impulsen anualment des de la Regidoria de Cultura en una jornada d’oci dirigida a tota la població.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES