NOTÍCIES

La zona de passeig del Barranc del Tramusser estrena font


Del 23 al 27 d’abril, els operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, junt amb els treballadors contractats a través dels diferents plans d’ocupació en actiu, van executar un nou paquet d’intervencions de manteniment urbà en la població. A més d’acometre diferents reparacions en les cases del carrer Mestre Cardona i en les arquetes del nucli urbà i àrees industrials, van instal·lar mobiliari urbà i van construir una nova font.

En el mapa general adjunt estan indicades les zones de localització del calendari d’actuacions de manteniment executades des del dilluns dia 23 i fins a divendres passat 27 d’abril, tant en els carrers com en les zones verdes, instal·lacions municipals i àrees industrials.

Les vivendes de propietat municipal emplaçades en el carrer Mestre Cardona i conegudes popularment com a “Casas dels Mestres” han sigut objecte de diferents reparacions de caràcter menor.

A més, els operaris municipals han instal·lat sis nous bancs en la zona verda situada al costat de la Font Desnitrificant, just darrere del Centre Cultural, i han construït una nova font en el passeig que discorre paral·lel al Barranco del Tramusser. Durant l’última setmana, també s’han reparat les arquetes de tot el nucli urbà i de les dos àrees industrials.

El programa de millores ha incorporat, així mateix, la instal·lació, reparació i renovació de les cobertes metàl·liques dels contenidors del nucli urbà i dels polígons, així com la resposta activa a les incidències diàries de manteniment en la població. Durant la setmana, també s’ha procedit a la reparació i reposició de material en els parcs públics per a mascotes i a la millora dels aparcaments municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge de les vies públiques.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME