ESPORTS

La XXI Gala de l’Esport d’Almussafes reconeix el treball, l’esforç i la constància

La celebració, que es va dur a terme el passat divendres 28 de juny a la nit en el CEIP Almassaf, va reunir a 488 persones

El Consell Municipal d’Esports va homenatjar el futbolista Abel Ruiz, al Club Yoko-kan i al ciclista Ángel Clemente Jareño


Mig miler de persones es van reunir el passat divendres 28 de juny al pati del CEIP Almassaf per a celebrar la XXI Gala de l’Esport, un acte en el qual el Consell Municipal d’Esports va entregar tres reconeixements. La família del futbolista Abel Ruiz va recollir en el seu nom el premi al millor esportista de l’any, atés que no va poder estar present en la cerimònia, Óscar Rodríguez va pujar a l’escenari en representació del Club Yoko-kan, guardonat com la millor entitat, i el ciclista Ángel Clemente va ser homenatjat per la seua trajectòria esportiva.

 El pati del CEIP Almassaf d’Almussafes va ser l’escenari triat per l’Ajuntament i el Consell Municipal d’Esports per al desenvolupament, el passat divendres 28 de juny, de la XXI Gala de l’Esport, esdeveniment que va reunir a 488 persones entre autoritats, esportistes i població en general per a celebrar amb magnificència els èxits esportius dels i les esportistes del municipi.

“Un any més reconeixem públicament els mèrits aconseguits pels nostres esportistes, que tenen molt clar que no guanyen sempre els bons, sinó els que lluiten, els que mai s’han posat cap límit, perquè no hi ha res impossible, i que sempre s’han deixat portar per allò que els apassiona: la pràctica de l’esport”, va afirmar l’alcalde d’Almussafes, Toni González, durant la seua intervenció en l’acte.

Aquesta edició, el Consell Municipal d’Esports ha concedit el premi al millor esportista de l’any al futbolista del F.C. Barcelona Abel Ruiz, qui no va poder assistir a l’acte per trobar-se en un acte musical-solidari a Barcelona. La família del jove, que és actualment el jugador que més gols ha marcat en les categories inferiors de la selecció espanyola, va agrair el reconeixement i va ressaltar que els seus triomfs són el resultat de la constància i el treball.

El premi a la millor entitat el va rebre el Club Yoko-kan, el president del qual, Óscar Rodríguez, és a més el seleccionador de kick boxing de la Comunitat Valenciana, un càrrec en el qual ha aconseguit la primera posició en el campionat nacional disputat a Guadalajara. L’entitat, que acumula aquesta temporada nombroses medalles, és la que compta amb més llicències d’aquesta disciplina esportiva. Rodríguez va declarar que aquest guardó suposa una “satisfacció enorme” perquè reconeix “els mèrits i sacrificis” de l’equip que coordina.

Finalment, el reconeixement a la trajectòria esportiva va recaure en Ángel Clemente Jareño, un dels fundadors de la primera escola de ciclisme d’Almussafes, en la qual va ocupar el càrrec de director entre 1984 i 1990. Membre de la junta directiva de la Penya Ciclista de la localitat des de fa diverses dècades, actualment gestiona la tresoreria de l’entitat.

Suport municipal a l’esport

El regidor d’Esports, Pau Bosch, va recordar que l’estratègia de l’executiu municipal en matèria esportiva se centra en tres línies d’actuació, “el suport als esportistes individuals, amb beques i ajudes, les subvencions a les entitats esportives perquè puguen desenvolupar la seua activitat en les millors circumstàncies i la dotació d’infraestructures de primer nivell”, entre les quals va destacar la reforma de les Piscines Municipals, les obres al camp de futbol i l’imminent inici de les obres per a cobrir el frontó gran del Poliesportiu. Aquesta última intervenció convertirà aquest espai, segons el primer edil, Toni González, en un “mini pavelló” que permetrà descongestionar el volum d’activitats del Pavelló i convertir-lo en instal·lació esportiva per al Club de Tir amb Arc.

Durant la vetlada, en la qual també van participar la reina de les festes, Yolanda López, i la seua dama d’honor, Miriam Marco, les persones assistents van gaudir de dues actuacions. Les gimnastes del Club Esportiu Gimnàstica Almussafes (CEGA) oferiren un número d’expressió corporal i els campions d’Espanya Alevins i Campions de l’Open Internacional de Heathrow de gimnàstica aeròbica, Pablo Gallego i Paula Tormo, van delectar a les persones assistents amb un sorprenent exercici que, igual que les joves del CEGA, va arrancar els aplaudiments del públic.

Categories: ESPORTS, NOTÍCIES