CELEBRACIONS

La sana rivalitat protagonitza la vesprada de jocs del XLI Homenatge als Majors d’Almussafes

Ahir, dimecres 23 d’octubre, es van celebrar la cinquena edició de l’‘Almuchef’ i diferents campionats de cartes i dominó en la Llar dels Jubilats

 

En la convocatòria gastronòmica van aconseguir la victòria Irene Zaragozá i Elvira Albuixech


La Llar dels Jubilats d’Almussafes va acollir ahir, dimecres 23 d’octubre, una vesprada de campionats en la qual els majors de la localitat van posar a prova les seues habilitats en la cuina i en diferents jocs de taula. Un jurat format per la regidora Paqui Oliver i altres quatre persones van triar entre els 18 plats elaborats per a la cinquena edició del concurs ‘Almuchef’ els presentats per Irene Zaragozá (dolç) i Elvira Albuixech (salat). A més, durant la convocatòria també es van disputar partides de parchís, julepe, truc i dominó.

L’Ajuntament d’Almussafes continua desplegant les activitats recollides en la programació de la XLI Setmana dels Majors de la localitat que se celebra des del passat dilluns 21 i fins al pròxim diumenge 27 d’octubre, en la qual es rendeix tribut a aquest col·lectiu poblacional amb nombroses iniciatives de tall cultural i d’oci.

Ahir, dimecres 23 d’octubre, es va dedicar la vesprada a la celebració de diferents concursos, entre els quals va destacar la cinquena edició de ‘Almuchef’, la iniciativa gastronòmica amb la qual el consistori, en col·laboració amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes, posa a prova el talent culinari de la ciutadania.

Un total de 17 persones amb 18 elaboracions van participar en aquest certamen en el qual es van entregar dos premis, un al millor plat dolç i un altre al millor plat salat. En la categoria de dolços va resultar guanyadora Irene Zaragozá, qui va presentar un pastís amb carabassa, crema catalana i xocolate.

Per part seua, Elvira Albuixech va conquistar al jurat, presidit per la regidora de Majors, Paqui Oliver, i integrat també per altres quatre persones, amb unes cassoletes de maionesa, cavalla, caviar roig i tàperes.

Ambdues van rebre com a regal un diploma acreditatiu i un bo per a un massatge relaxant en la clínica ‘Benestar’ de la localitat. A més, totes les persones inscrites van rebre com a obsequi un davantal commemoratiu de la iniciativa.

 

Jocs de taula

Pel que respecta als jocs de taula, Victoria Martí i Consuelo Trapero es van imposar als seus contrincants en Parchís, Pruden Gonzálvez, Maite Alonso i Rosa Carol en Julepe, Salvador Mora en Truc i Jaime Tapia en Dominó. L’organització va entregar un detall als guanyadors de cadascuna de les taules en les quals es van desenvolupar aquestes activitats.

“És molt emocionant veure com els nostres majors acudeixen, es diverteixen i viuen amb tanta intensitat una vesprada tan especial. La nostra intenció és que gaudisquen, treballen la seua concentració en el cas dels jocs i la seua creativitat en el del concurs de cuina. El que em transmeten és que això ho aconseguim, així que no puc estar més satisfeta”, assegura l’edil.

Un berenar amb totes les elaboracions presentades al ‘Almuchef’ va servir com a colofó a una nova jornada d’aquest homenatge al col·lectiu de majors que continua hui, dijous 24 d’octubre, a les 18 hores, amb la projecció de la pel·lícula ‘Esplendor en la hierba’ a la sala d’actes del Centre Cultural.