ASSOCIACIONS

El Grup de Teatre Candilejas d’Almussafes posa el toc humorístic a la XLI Setmana dels Majors

La companyia va representar ahir, dimarts 22 d’octubre, en el Centre Cultural la comèdia d’embolic ‘Trufaldino, servidor de dos amos’


Ahir, dimarts 22 d’octubre, a les 18 hores, el Grup de Teatre CANDILEJAS-EMT Almussafes va representar a la sala d’actes del Centre Cultural la comèdia d’embolic ‘Trufaldino, servidor de dos amos’, obra dirigida per Fernando Tébar i interpretada per ell mateix, Pili Simarro, Tica Nadal, Encarna Crespo, Loren Morales, Paco Gómez, Salvador Anrubia, Mariu Navarro i Miguel Iborra amb la col·laboració de Benjamín, que es va encarregar de les labors de Regidoria.

A més dels aplaudiments del públic assistent, tot just concloure l’escenificació de l’obra, l’elenc actoral va rebre l’agraïment públic de l’Ajuntament. “Cada any els entreguem uns detalls en reconeixement a l’esforç que realitzen i a la passió amb què interpreten els diferents personatges, engrandint la Setmana que dediquem als nostres majors”, destaca la regidora de Majors, Paqui Oliver.

La funció, a la qual podia accedir-se de manera gratuïta prèvia recollida de les entrades en la citada infraestructura pública municipal, formava part de les activitats incloses en la programació del XLI Homenatge als Majors que s’està desenvolupant en la localitat des del passat dilluns 21 i fins a aquest diumenge 27 d’octubre. Durant aquestes 7 jornades, el col·lectiu està gaudint d’iniciatives lúdiques i culturals en diferents espais del nucli urbà.