MANTENIMENT i NETEJA

La renovació de l’entrada del cementeri, tasca destacada de manteniment aquesta setmana a Almussafes

També s’ha actuat sobre la brutícia dels parcs, especialment en les zones de joc


Durant l’última setmana, les brigades de neteja i manteniment de l’Ajuntament d’Almussafes han continuat adequant els espais públics a les necessitats de seguretat i salubritat de la població, per al que han actuat en diferents punts del nucli urbà.

Entre les intervencions destaca la implementada en els voltants del Cementeri Municipal, on s’han podat els arbres existents i adequat estèticament l’entrada al recinte “per a fer-la més agradable”, assenyala el regidor d’Obres i Serveis, Jaime Wic.

A més de les jardineres amb arbratge ja existents, a l’esplanada s’han col·locat un total de 10 castanyers i s’ha instal·lat reg per degoteig amb la finalitat d’assegurar el manteniment i creixement d’aquests. La Regidoria de Medi Ambient avança que en els pròxims mesos està previst que aquestes plantacions s’estenguen a altres localitzacions de la població.

També s’han netejat de manera intensa amb aigua a pressió diferents parcs, incidint de manera més específica en les zones de joc, i s’han renovat alguns elements del mobiliari deteriorat mitjançant la substitució per un altre que ofereix majors garanties de protecció.

Finalment, s’han repintat objectes com la barana de fusta de l’agoraspace del parc del Sagrari o el sistema de canonades extern de la font del parc de les Palmeres, i s’han desenvolupat tasques de manteniment en les àrees verdes.