FESTES

La Reina de les Festes 2016 rep a la corporació municipal

La visita institucional a Belén Godoy Pérez es va celebrar ahir dimarts dia 5

A l’acte van assistir representants de totes les forces polítiques locals


Com establix la tradició, l’Ajuntament d’Almussafes ha obsequiat a la màxima representant de les festes locals d’enguany amb un detall en agraïment al compromís que ha adquirit amb la ciutadania i que mantindrà durant tot un any en l’exercici del seu càrrec. Després de la seua elecció per sorteig, celebrada el passat dia 6 de maig, Belén Godoy Pérez serà proclamada oficialment Reina de les Festes d’Almussafes, divendres que ve dia 8 en un acte públic que serà seguit en directe per més de mil veïns i que comptarà un Musical com a colofó de la festa.

Durant la vesprada d’ahir dimarts 5 de juliol, la corporació municipal va celebrar la tradicional visita oficial al domicili de la Reina de les Festes d’Almussafes 2016, Belén Godoy, per a agrair-li a ella i a la seua família el seu compromís amb la localitat i fer-li entrega d’un detall en nom de tot l’Ajuntament.

A l’acte van assistir l’alcalde, Toni González, el Regidor de Festes, Andrés López, i representants de les tres forces polítiques municipals. La jove, presentada per la Confraria Mare de Déu dels Desemparats, presidida pel seu propi iaio, serà proclamada oficialment Reina de les Festes divendres que ve 8 de juliol en el pati del col•legi Almassaf durant un acte públic en què l’acompanyaran les 18 dames de la seua Cort d’Honor i que comptarà també amb la representació de l’espectacle musical Hollywood 75, tot un recorregut per la història del sèptim art.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES