LABORAL

La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almussafes informa de la posada en funcionament del programa EXPLUS 2022

A mitjan pròxim mes d’octubre, dos operaris de neteja i un professional acompanyant de persones majors s’incorporaran als seus llocs de treball

Una subvenció de 45.576 euros de GVA Labora i l’aportació municipal de 11.519 euros permetrà la contractació dels tres treballadors durant un any


La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almussafes informa de la posada en funcionament del programa EXPLUS 2022

L’executiu d’Almussafes contractarà tres persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat gràcies al Programa Operatiu del Fons Social Europeu ‘Explus 2022’. Dos llocs de personal de neteja i un professional acompanyant de persones majors són els perfils dels veïns i veïnes que gràcies a aquest programa podran treballar per a l’Ajuntament d’Almussafes durant tot un any.

El consistori d’Almussafes, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local, continua apostant pels programes i tallers d’ocupació per a millorar l’ocupabilitat i afavorir la inserció laboral de les persones demandants d’ocupació. 

Explus 2022 és la nova proposta que permetrà la contractació, durant un període de 12 mesos, dels tres veïns i veïnes, d’almenys 30 anys d’edat, finalment seleccionats per Labora, organisme que ha tramitat l’oferta.

Els perfils buscats han sigut dos operaris de neteja i un acompanyant de persones majors. En el primer cas no es requeria cap estudi per a poder optar a l’oferta de treball i en el segon, tan sols estar en possessió del Graduat Escolar

L’alcalde, Toni González, posa en valor la importància d’aquestes iniciatives i la necessitat que els veïns i veïnes en situació de desocupació revisen i actualitzen el seu perfil professional mitjançant l’opció autoentrevista de la seua fitxa en Punt Labora, atés que és un requisit prioritari per a poder optar a aquesta mena d’ofertes d’ocupació.

L’Ajuntament d’Almussafes ja ha publicat les actes provisionals de selecció del citat programa i, atés que el termini d’al·legacions serà del 21 al 27 de setembre, està previst que a mitjan octubre, les persones finalment contractades inicien les seues tasques professionals en l’administració local.

El cost del programa, pressupostat en 57.095 euros, és cofinançat, atés que se sufraga amb l’ajuda del Fons Social Europeu concedida per la Generalitat Valenciana per un import de 45.576 euros i amb l’aportació municipal d’11.519 euros.