FESTES

La Primitiva d’Almussafes honra a les falleres majors de 2017

La sala d’actes del Centre Cultural, escenari de les dos cerimònies de presentació


La comissió fallera la Primitiva d’Almussafes, fundada fa més de quatre dècades, va celebrar el passat cap de setmana els actes públics de presentació oficial de les seues màximes representants per a les Falles del 2017. Maica Torromé i Nerea Carreres, fallera major i fallera major infantil, respectivament, van arreplegar el testimoni de les seues predecessores en el càrrec, Elia Alepuz i Ana Capellino, i van rebre un càlid homenatge acompanyades pels membres de la seua comissió i els dos presidents, Nacho Benavent i Juan Bautista Carsí.

La sala d’actes del Centre Cultural va acollir, durant el 18 i el 19 de febrer, les cerimònies d’exaltació dels protagonistes de la Primitiva per al nou exercici faller. Durant la nit del dissabte i la vesprada del diumenge, les falleres majors de 2017 i els seus presidents van viure moments molt emotius abrigats per les seues famílies, amics i membres d’altres comissions. Les falleres majors, Maica Torromé i Nerea Carreres, com marca la tradició, van estar acompanyades en els seus dies grans pel president de l’entitat, Nacho Benavent.

Amb els actes en homenatge als protagonistes de les falles 2017, la Primitiva, que celebra els seus 44 anys d’història, es prepara per a iniciar un extens calendari festiu amb il•lusió. La nit del dissabte, vetlada dedicada a la fallera major, qui ja va exercir de fallera major infantil en la comissió a la qual està vinculada des del seu naixement, va estar amenitzada per l’escenificació del popular sainet valencià “Cels de novençà”. Per la seua banda,durant la vesprada del diumenge, en la que es va rendir homenatge a la fallera major infantil, Nerea Carreres, els xiquets van sorprendre amb un divertit teatre musicalitzat sobre la coneguda pel•lícula “Mary Poppins”.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES