GENERAL

La Policia Local d’Almussafes intensifica els controls per a garantir que es compleix el confinament

Les inspeccions, que es realitzen de dia i de nit i en tot el nucli urbà, es duran a terme durant tot el període de vigència de l’estat d’alarma

Els agents comproven que tant els passejos de mascotes com la compra de productes de primera necessitat es realitzen en llocs pròxims al domicili

L’Ajuntament afirma que en cas de vulnerar el confinament s’interposaran les sancions que corresponguen


Tal com va anunciar aquest cap de setmana per les xarxes socials el consistori municipal, l’Ajuntament d’Almussafes ha decidit intensificar els controls en els espais públics per a garantir que es compleix el confinament decretat pel Govern d’Espanya amb l’objectiu de frenar l’avanç del coronavirus. Des de la Policia Local s’ha evidenciat que algunes persones no estan respectant amb el rigor exigit les mesures imposades per a restringir la circulació, per la qual cosa la Regidoria de Seguretat Ciutadana ha endurit la vigilància i anuncia que interposarà sancions si es detecta l’incompliment de la norma.

Les inspeccions s’estan realitzant tant de dia com de nit i en tots els punts del nucli urbà i es mantindran durant tot el període de vigència de l’estat d’alarma. Qualsevol vianant o vehicle que circule per la via pública pot ser parat pels i les agents per a dur a terme les corresponents comprovacions. Des de l’Ajuntament recorden que les gestions de primera necessitat han de realitzar-se el més a prop possible del domicili, “i això inclou la compra de productes bàsics, l’adquisició de medicaments i el passeig de mascotes, que s’ha de realitzar sempre en el pipican més pròxim i durant el menor temps possible”, recorda el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Wic, qui avisa que els controls també s’estan efectuant a l’interior d’aquestes zones d’esplai d’animals. Així mateix, reitera que totes aquestes accions han de desenvolupar-se amb les precaucions higièniques establides i evitant sempre el contacte social.

L’edil també insisteix que “hem d’intentar es previsors i dur a terme d’una sola vegada tots els encàrrecs pendents per a evitar eixir de casa tots els dies. Estem en estat d’alerta i això implica sacrificis pel bé de tots i totes. Demanem encaridament a la ciutadania la seua col·laboració”.