NOTÍCIES

La Junta Local de Lluita Contra el Càncer d’Almussafes inicia la campanya petitòria del 2017

Este matí, les sòcies han recaptat fons en el mercat municipal

Divendres que ve, dia 2, la col·lecta continuarà en la porta dels dos centres educatius


La Junta Local Contra el Càncer d’Almussafes ha començat, hui dimarts dia 30, la campanya de col·lecta amb què cada any promou la solidaritat dels ciutadans del municipi. Este matí, les sòcies han arreplegat fons amb una taula petitòria instal·lada en el mercat municipal, coincidint amb la celebració del mercat ambulant. A més, i com principal novetat, l’entitat dedicarà una altra jornada a la recaptació amb el muntatge d’altres dos taules petitòries en les portes de les escoles municipals divendres que ve dia 2.

Les integrants de la Junta Local Contra el Càncer destinaran dos dies a la campanya petitòria 2017, que esta vegada es traslladarà fins als col·legis Almassaf i Pontet per a afavorir l’acapte per a la investigació d’esta malaltia amb les ja tradicionals vidrioles verdes i reforçar la conscienciació social de grans i xicotets. Mentres que este matí els veïns d’Almussafes s’han acostat a la taula petitòria situada en el mercat municipal, el divendres a l’eixida dels centres educatius els almussafenys podran realitzar les seues donacions i contribuir, d’esta manera, a la visibilització de la important malaltia.

Segons les integrants de l’organització, el repte per a esta edició és superar els 1.800 euros que es van arreplegar en 2016, una de les majors xifres obtingudes en les campanyes petitòries desenrotllades a Almussafes al llarg dels últims anys. Com és habitual, els fons obtinguts es destinaran al manteniment de diferents programes d’ajuda a malalts i familiars, així com a projectes d’investigació impulsats des de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Segons la presidenta de la Junta Local, Adela Lladosa, Almussafes és any rere any una població solidària on la contribució de tots i totes permet que el treball realitzat resulte molt satisfactori. “Sense l’ajuda econòmica i desinteressada dels almussafenys l’èxit d’estes iniciatives no seria possible”, afirma. “Esperem superar amb escreix els 1.800 euros que vam acumular en forma de donatius fa un any, ja que l’eradicació del càncer és una tasca que depén de la sociedadad en conjunt”, afig.

D’altra banda, els fons obtinguts s’incrementaran amb la col·laboració econòmica dels més de 1.000 euros que rebran del propi consistori, així com amb la venda de bunyols, el Clot Solidari o el Sopar Solidari que celebraran durant les pròximes Festes Locals del mes de juliol, entre altres propostes anuals. El passat exercici 2016 es va tancar a Almussafes amb un import total recaptat de 9.268,45 euros.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT