NOTÍCIES

La II Assemblea Ciutadana d’Almussafes analitzarà la reforma de la plaça Major i la Casa Ayora

L’alcalde i el seu equip de govern convoquen als veïns per a rebre els seus dubtes, suggeriments i inquietuds sobre la gestió municipal

La trobada es durà a terme aquest dissabte 20 de maig a les 11 hores en el Parc Central sota el lema “Fem Almussafes Junts”


El pròxim dissabte 20 de maig a les 11 hores se celebrarà en l’Àgora del Parc Central d’Almussafes la II Assemblea Ciutadana impulsada pel consistori de la localitat. Sota el lema “Fem Almussafes Junts”, l’equip de govern convoca als veïns per a debatre de forma relaxada sobre les qüestions que més els preocupen. En aquesta ocasió, es prestarà especial atenció al procés de reforma de la Casa Ayora i a la reurbanització de la plaça Major, atès que en la trobada participaran els responsables de l’equip director del Procés de Participació Pública sobre la Urbanització de la Plaça Major i la Casa Ayora.

Tal com va prometre el primer edil d’Almussafes, Toni González, les assemblees ciutadanes naixien amb vocació de continuïtat. Després de l’èxit aconseguit amb la primera edició d’aquesta iniciativa impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana, que es va celebrar el passat 17 de setembre de 2016 en el parc del Sagrari, l’equip de govern convoca de nou als ciutadans a una segona trobada de similars característiques en la qual l’equip de govern municipal continuarà arreplegant les opinions, dubtes i suggeriments dels veïns “per a seguir escoltant als ciutadans i seguir millorant la gestió que dia a dia duem a terme com a responsables de l’administració local”, explica l’alcalde, Toni González.

En aquesta segona convocatòria, que es durà a terme aquest dissabte 20 de maig a les 11 hores en l’Àgora del Parc Central, està prevista la participació de Carlos Esteve, Carme Villar i Pepe Lerma, membres de l’equip director del Procés de Participació Pública sobre la Urbanització de la Plaça Major i la Casa Ayora i representants de la Universitat Politècnica de València, els qui explicaran com s’està duent a terme el procés d’anàlisi de les necessitats urbanístiques d’aquestes dues zones del nucli urbà d’Almussafes. Els assistents coneixeran l’evolució d’aquest projecte i podran formular les seues preguntes referents al mateix.

“Busquem seguir obrint canals de comunicació perquè els ciutadans exercisquen un paper protagonista en les qüestions relatives al progrés de la localitat i generar espais on la transparència constituïsca el principal valor del nostre treball”, assenyala el primer edil, qui anima a tots els almussafenys a participar en aquesta jornada “que ens permetrà construir entre tots el municipi que volem”. Els interessats podran participar lliurement i sense cap tipus d’inscripció prèvia en aquesta assemblea que es planteja com un debat relaxat entre els presents perquè les peticions arriben de manera directa als gestors públics.