ESPORTS

La golfista d’Almussafes, Ana Soria, sexta el nacional femení

La jove promesa del golf es prepara per a la seua pròxima cita esportiva defenent al Club Foressos Golf de Picassent


Després de tres anys de pràctica de l’esport del golf en l’Escola Esportiva Foressos Golf de Picassent, l’esportista d’Almussafes, Ana Soria, s’acaba d’enfrontar a la seua primera cita amb un nacional. El passat cap de setmana, la golfista va participar en en el Campionat nacional individual d’Espanya femení, celebrat a Tarragona, un repte que va salvar amb una merescuda sexta posició en la classificació general.

El camp de golf Lumine Salou de Tarragona va acollir, el dissabte 28 i diumenge 29 de maig, el Campionat nacional individual d’Espanya femení, torneig que va enfrontar a jugadores de segona, tercera i quarta categories.

La golfista d’Almussafes, Ana Soria, que es va iniciar en este esport d’elit quan comptava 9 anys, va aconseguir la seua classificació per a competir, per primera vegada, en un nacional, representant al Club Foressos golf, en l’escola esportiva del qual entrena tots els dissabtes.

A pesar de la seua curta trajectòria esportiva, l’esportista de 12 anys ha aconseguit pujar al podi en nombrosos tornejos i en l’individual d’Espanya, el seu últim repte, es va adjudicar una sexta posició, un resultat que des del seu club “consideren excel•lent i simptomàtic de la seua habilitat en el camp”.

Encara que Ana es troba plenament bolcada en els seus estudis de secundària, la major part del seu temps lliure el dedica a practicar l’esport del golf, la seua principal afició, en el que se li auguren més èxits en el futur.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES