FESTES

Almussafes donarà la benvinguda al seu III Sopar de Quintes

L’esdeveniment va reunir, les passades Festes, a més de 1.500 veïns i veïnes

Els Clavaris i les Clavariesses 2016 inicien hui divendres 3 de juny la venda dels tiquets d’enguany


El municipi d’Almussafes viurà, durant la vetlada de dissabte que ve 2 de juliol, l’acte previ de les seues Festes Patronals més multitudinari. El Sopar de Quintes, organitzat per tercer any consecutiu pels Clavaris i Clavariesses, en col·laboració amb el consistori municipal, es programa per a reunir de nou en el pati del col·legi Almassaf a més de 1.500 veïns majors d’edat, amb l’objectiu de fomentar la trobada i la diversió, en un acte nocturn que inclourà una macro discomòbil. La venda dels tiquets s’inicia hui divendres 3 de juny, en el Centre Cultural i continuarà operativa fins al dia 20.

Tot preparat a Almussafes per a donar la benvinguda a un acte festiu de gran abast social, promogut per dos entitats cíviques, concretament pels Clavaris de la Divina Aurora i les Clavariesses de la Divina Pastora.

El Sopar de Quintes 2016, igual que les dos edicions celebrades en les Festes dels últims anys, ja s’ha convocat i els seus organitzadors confien a tornar a batre rècords d’assistència. L’any passat, el pati del CEIP Almassaf va congregar a més de 1.500 assistents en una vetlada en la que la convivència, la participació i la diversió van estar assegurades. De fet, van ser 53 quintes les que es van donar cita en l’esdeveniment, un dels més multitudinaris del calendari festiu, en una nit inoblidable que passarà a la memòria col·lectiva dels participants, ja que el seu resultat i imatges gràfiques van copar les xarxes socials durant diversos dies.

L’acte s’organitza de nou com un sopar de cabasset amb festa posterior, amenitzada per una macro discomòbil, de la que podran gaudir els nascuts a partir de l’any 1998, agrupats en les seues corresponents taules de quintes, dissabte que ve 2 de juliol, a partir de les 21 hores.

Per a això hauran d’adquirir les corresponents entrades, per a les que s’ha establit un preu de 6€, que els Clavaris i les Clavariesses 2016 posen a la venda des de hui divendres 3 de juny en el Centre Cultural. Fins al 20 de juny, els interessats a assistir podran comprar els seus tiquets tots els dilluns, dimecres i divendres, entre les 17 i les 19 hores.

Categories: FESTES, NOTÍCIES