FESTES

La festa de Sant Joaquín i Santa Ana reuneix a 766 jubilats i pensionistes a Almussafes

El col·lectiu de majors de la localitat celebra amb un multitudinari sopar la jornada dedicada als seus patrons

Seguint la tradició, els quintos de l’any passat lliuren la banderola als quals s’han incorporat a l’entitat aquest 2018


L’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes va celebrar ahir dijous 26 de juliol el sopar commemoratiu del ‘Dia dels Majors’, que se celebra sempre el dia dels patrons del col·lectiu, Sant Joaquín i Santa Ana. L’entitat va reunir en la vetlada a 766 persones, entre les quals es trobaven el president de l’entitat, José Doria, l’alcalde d’Almussafes, Toni González, i la regidora dels Majors, Paqui Oliver. L’edil va agrair l’acolliment de la població a les iniciatives impulsades pel seu departament des de l’inici de la legislatura que, tal com va afirmar, estan destinades a brindar “les màximes eines per a gaudir d’un envelliment actiu i participatiu”.

El col·lectiu de majors d’Almussafes va celebrar ahir dijous 26 de juliol amb èxit el ‘Dia dels Majors’, coincidint amb la festa dedicada als seus patrons, Sant Joaquim i Santa Anna. El pati del CEIP Almassaf va acollir a partir de les 21.30 hores un multitudinari sopar organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat en el qual van participar un total de 766 persones.

“És tot un gaudi per a mi ser testimoni directe, un any més, de la unió dels jubilats i pensionistes d’Almussafes en aquest sopar commemoratiu del Dia dels Majors, en el qual ens donem cita un total de 766 persones per a celebrar tots junts els valors de la vida, l’experiència, la saviesa, la perseverança i també de la cultura de l’esforç”, va assenyalar l’alcalde d’Almussafes, Toni González, durant la seua intervenció en l’acte.

Seguint la tradició, els quintos de l’any 1952, representats per Elena Alepuz i Francisco Ramón, van lliurar la banderola de l’associació a Rosa Carbonell i Ángel Salcedo, representants dels quintos de l’any 1953, que són els que comencen a formar part de l’entitat en complir durant aquest 2018 els 65 anys d’edat.

En els tres discursos realitzats durant l’acte, que van estar a càrrec del president de l’associació, José Doria, el primer edil i la regidora dels Majors, Paqui Oliver, es va tenir un “record molt especial per a Antonio Villalba Lerma”, que va estar vinculat 13 anys a l’entitat, de la qual fou president, i que va morir fa unes setmanes.

En la seua intervenció, Oliver també va recordar algunes de les accions empreses pel departament que dirigeix des del començament de la present legislatura. En aquest sentit, va destacar la posada en marxa de l’Oficina d’Atenció al Major, el Programa d’Integració de Majors i el Programa Espai Gran. Així mateix, va explicar als presents el ja anunciat canvi de denominació de la Regidoria de la Tercera Edat, que ara és la Regidoria dels Majors.

“Estic orgullosa del gran acolliment i confiança que heu dipositat en totes aquestes iniciatives i vos anime a continuar fent ús d’aquests serveis, destinats tots ells a brindar-vos les màximes eines per a gaudir d’un envelliment actiu i participatiu”, va declarar l’edil en la qual fou la seua quarta participació en aquest esdeveniment des que va assumir el càrrec de regidora d’aquesta àrea.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES