CELEBRACIONS

La Falla Mig Camí d’Almussafes proclama Vanesa Casabella i Sara Muñoz com a Falleres Majors

La comissió va celebrar el nomenament públic de les representants de l’exercici faller de 2020, dissabte passat 9 de novembre en l’Hotel Tryp Almussafes


La Falla Mig Camí d’Almussafes es va vestir de gala, dissabte passat 9 de novembre, amb motiu de la proclamació de les seues representants per a l’any 2020. L’acte  va començar durant la vesprada nit amb la tradicional cercavila per a l’arreplega en els seus respectius domicilis de les falleres majors entrants i ixents.

Posteriorment, la comitiva es va traslladar fins a l’Hotel Tryp Almussafes per a oficialitzar el nomenament. Vanesa Casabella és la nova Fallera Major de l’associació, qui arreplega el testimoni deixat per Dalya Rios Fernández, màxima representant de 2019.  En el càrrec estarà acompanyada per Sara Muñoz com a Fallera Major Infantil, qui arreplega el càrrec d’Estefanía Asins Álvarez.

Tal com ja es va anunciar a mitjan passat mes d’abril, la Falla Mig Camí d’Almussafes tindrà el pròxim 2020 per primera vegada a quatre dones al capdavant de l’entitat. Les dues falleres majors viuran el nou exercici faller amb Tanya Borrás Magraner, qui repetix per segon any consecutiu en el càrrec de presidenta de l’entitat, i a qui acompanya la presidenta infantil, Lucía Muñoz.

Entre els 98 assistents a la proclamació es trobaven les autoritats locals, una àmplia representació de les falles Primitiva i La Torre d’Almussafes i Sant Josep de Benifaió, junt amb la Junta Local Fallera.

Al sopar de gala li va seguir un ball que es va obrir amb l’habitual vals i que es va allargar durant gran part de la nit.