ESPORTS

El Club de Tir amb Arc d’Almussafes aconsegueix 13 medalles en el torneig celebrat en la població

El Pavelló Poliesportiu Municipal va reunir el diumenge 10 de novembre a un total de 124 arquers i arqueres representants d’una vintena de clubs valencians


La concessió de medalles continua per al Club de Tir amb Arc d’Almussafes. Les últimes les va aconseguir en el XI Trofeu de Tir amb Arc en Sala d’Almussafes, un esdeveniment esportiu organitzat per la pròpia entitat en les instal·lacions públiques del municipi. De les 13 medalles que es van penjar els i les integrants de l’associació, cinc van ser d’or, set de plata i una de bronze. El regidor d’Esports, Pau Bosch, va participar en el lliurament de trofeus.

El passat diumenge 10 de novembre, el Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes va acollir el XI Trofeu de Tir amb Arc en Sala de la localitat, un campionat organitzat pel Club de Tir amb Arc en el qual l’entitat va aconseguir destacar en el palmarés final de la convocatòria.

L’entitat amfitriona, que participava en la cita amb 11 arquers i 11arqueres, va aconseguir un total de 13 medalles, de les quals cinc van ser d’or, set de plata i una de bronze. Les victòries aconseguides per l’equip local van ser les de Nerea López (recorb dones sènior), la vigent campiona d’Espanya Emi Lucha (recorb cadet), Vicent Palacios (arc nu), Bea Polo (compost cadet) i Paula Jiménez (recorb novell).

Els segons llocs els van aconseguir Carlos Ramón (recorb home sènior), Yoli Lucha (júnior recorb), Júlia Galera (recorb cadet), José Galera (recorb veterà), Enric Llácer (recorb infantil), Guillem Iborra (recorb aleví) i Joan Carrasco (recorb benjamí). Finalment, el bronze el va conquistar Mathias Cercel (recorb infantil).

Durant el lliurament de trofeus, que es va realitzar a les 15 hores amb la presència del regidor d’Esports, Pau Bosch, l’organització va homenatjar l’equip femení que el mes de setembre passat va participar en el Campionat d’Europa de Clubs i que estava format per Nerea López, María Gómez i Ángels Alcaraz. Tant elles com el seu tècnic, Marcos López, van rebre una placa commemorativa com a mostra d’agraïment pel seu esforç.

“Estem molt satisfets per com es va desenvolupar el trofeu, que ja compta amb el reconeixement de tots els esportistes i de la Federació de Tir amb Arc de la Comunitat València”, assenyalen des de la junta directiva.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES