FESTES

La Falla La Torre proclama als seus representants de 2017 davant més de 200 persones

Isabel Moreno i Mireia Magraner han sigut triades Fallera Major i Fallera Major Infantil, respectivament, i David Bueno President Infantil

L’elecció la van celebrar dissabte passat 29 d’octubre en una festa que es va desenvolupar en la Sala Cotonera d’Alzira


El passat dissabte 29 d’octubre, la falla La Torre d’Almussafes va celebrar la proclamació dels seus representants per a l’any 2017 en un acte que es va dur a terme en la Sala Cotonera d’Alzira i al que van assistir més de 200 persones. Isabel Moreno Galán serà la nova Fallera Major, Mireia Magraner Sales la Fallera Major Infantil, David Bueno Devis el President Infantil i Paco David el màxim representant de l’entitat. La comissió ja compta amb més de 300 fallers i falleres inscrits entre adults, cadets i infantils.

Almussafes inaugura el període faller amb la celebració de les proclamacions de les seues comissions. La primera de les entitats a dur a terme aquest acte ha sigut la Falla La Torre, que el passat dissabte 29 d’octubre va reunir a més de 200 persones entre membres, familiars i amics en la Sala Cotonera d’Alzira per a presentar públicament a les seues falleres majors i presidents. Al mateix, van assistir diversos representants de la corporació municipal, entre ells l’alcalde, Toni González, i els regidors de Cultura i Festes, Teresa Iborra i Andrés López, respectivament.

Isabel Moreno Galán serà la Fallera Major de 2017 i Mireia Magraner Sales la fallera Major Infantil. A més, el nou president de l’entitat, Paco David Marí, també va presentar en societat al jove que ocuparà el càrrec de President Infantil, que en aquesta ocasió ha recaigut en David Bueno Devis.

D’aquesta forma, arrepleguen el testimoni deixat per Mónica Iborra Satorres, María Baldoví Navarro i Joan Marzal Hernández, els qui durant aquest 2016 han sigut Fallera Major, Fallera Major Infantil i President Infantil, respectivament.

Prèviament al sopar, que es va desenvolupar segons el previst i al qual li va seguir una discomòbil que es va allargar fins a ben entrada la matinada, la comissió va realitzar una cercavila festiva durant la qual es va arreplegar en els seus domicilis als representants entrants i eixints.

La Falla La Torre, que enguany ha celebrat els seus primers 20 anys de vida, ja compta amb més de 300 fallers i falleres inscrits en el seu cens, incloent els integrants de les seues tres seccions, adults, cadets i infantils.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES