ESPORTS

Isaac d’Almussafes i Julio de Vinalesa, a per l’Individual de Frontó entre setmana

La present edició del Campionat Autonòmic de Frontó Individual continua oferint grans partides als aficionats al mon de les tres parets, i la pròxima setmana es jugaran les finals de primera entre setmana i de tercera cap de setmana


La nit del divendres 20 de novembre es disputaran dues finals més en el frontó ‘Jose Ventura’ d’Almussafes. La vesprada obrirà amb la final de tercera de cap de setmana, on s’enfrontaran el primer i segon classificat de la lliga regular, que seran Albert del Carraixet Tavernes Blanques i Julio del Puig, encara que queda la última jornada de la primera fase per disputar-se.

La sessió vespertina de finals començarà a les 19:00 hores, mentre que a les 20:15 hores serà quan es done el tret d’eixida a la final de la màxima categoria d’entre setmana. Aquesta final la protagonisarà Julio de Vinalesa, que va deixar fora de la final a Enrique de Borbotó, després de dues partides molt renyides, que es tancaren 41 a 34, i 38 a 41, guanyant una cada jugador. Sent el seu rival Isaac del Almussafes, que va aconseguir fer fora del campionat al vigent campió, Boni del Meliana, a qui va derrotar quasi per la mínima en els dos enfrontaments. Quedant els marcadors 41 a 39 en la partida d’anada i 41 a 38 en la de tornada.

Una vegada es juguen aquestes finals, només quedaran ja per disputar-se les corresponents a segona i tercera d’entre setmana, que encara no coneixen als seus protagonistes. En la divisió de plata s’enfronten en la primera semifinal Carles de Borbotó i Guillem de Meliana, mentre que en la segona eliminatòria els jugadors que lluiten per una plaça en la final seran Jaume i Manolo, els dos del club de Castelló de la Plana. Pel que fa a tercera categoria les classificacions finals de cada grup han configurat les semifinals de la següent manera: Edu d’Alzira jugarà contra Alex de Paterna, mentre que Lladro IV i Safary II, els dos del club de Torrent, intentaran també aplegar a la final. Aquestes finals es jugaran també en el frontó d’Almussafes el dimecres 2 de desembre, previssiblement.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES

Etiquetado como:,,,