NOTÍCIES

Gisela Giménez renúncia a l’acta de regidor de Compromís a Almussafes


Durant el ple ordinari, celebrat ahir dijous dia 3 a Almussafes, es va acordar la presa de raó de la renúncia de Gisela Giménez Fort al càrrec de regidora representant del grup municipal de Compromís del consistori municipal. L’edil abandona la política activa després d’un any i mig des de la seua presa de possessió en la present legislatura, una decisió determinada per qüestions personals.

Gisela Giménez Fort es va despedir anit dels altres dotze edils del consistori municipal, després de completar una curta trajectòria en la política pública local, concretament un any i mig com a regidora electa del grup municipal Compromís. En la seua última intervenció en el ple, Gisela va manifestar la seua satisfacció per l’experiència viscuda, a la que va qualificar “de curta però intensa”, encara que va incidir en les dificultats a què encara s’enfronten les dones que es dediquen a l’àmbit polític i que a més exercixen una professió i són mares, tres facetes molt complicades de compatibilitzar.

La regidora també va tindre paraules d’agraïment per als seus companys del col•lectiu i especialment per al portaveu del grup municipal i candidat a l’alcaldia en les passades eleccions locals, Jesús Salesa. Precisament, Salesa va agrair en el seu discurs la dedicació al partit i el dinamisme mostrat per part de què durant els últims cinc anys i mig ha sigut la secretària local del Bloc, així com el treball conjunt desenrotllat.

Per la seua banda, Rafa Beltrán, portaveu del grup municipal del PP i company en l’oposició, també li va dedicar unes emotives paraules de despedida.

L’última intervenció va ser la de l’alcalde, Toni González, el qual no va dubtar a desitjar-li el millor en el nou camí que ara comença i en la que va a poder-li dedicar molt més temps a la seua família. “Les portes del meu despatx sempre estaran obertes”, va recalcar.

Categorías:NOTÍCIES, POLÍTICA