NOTÍCIES

Esther Villajos pren possessió del seu càrrec com a nova edil de Compromís en l’Ajuntament d’Almussafes

La jove, que actualment treballa com a investigadora a la UV i prepara un doctorat, exercirà d’ara en avant com a regidora en substitució de Jesús Salesa


L’almussafenya Esther Villajos va prendre possessió de la seua acta com a regidora de l’Ajuntament d’Almussafes durant la sessió plenària de la corporació municipal celebrada, ahir per la vesprada a les 20 hores, en el saló de plens del consistori local. Un mes després de la renúncia de l’exportaveu de Compromís, Jesús Salesa, a conseqüència del seu recent nomenament com a assessor en la Conselleria d’Educació, durant el ple ordinari celebrat ahir dia 13, Villajos va emprendre el seu nou camí en l’àmbit de la política local, on a partir d’ara substituirà a l’exregidor.

Esther Villlajos va ser rebuda ahir pel conjunt d’edils de la corporació municipal per a formalitzar la seua incorporació a la política pública local. Després de l’elecció de l’exregidor Jesús Salesa com a assessor del Gabinet del conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, i la seua posterior renúncia com a edil del grup municipal, durant el ple ordinari celebrat ahir per la vesprada a Almussafes, es va acordar la presa de possessió de Villajos com a substituta de Salesa en l’Ajuntament.

Lourdes Moreno, l’actual portaveu del grup municipal Compromís, va afirmar que l’arribada de Villajos comporta un gran “fitxatge” per a a l’equip de govern local per la seua vocació política i la seua bona disposició des que era molt jove.

Per la seua banda, Rafa Beltrán, portaveu del grup municipal popular i company en l’oposició, va felicitar Villajos i va reconéixer la seua alegria davant de la incorporació de persones cada vegada més joves a la funció pública.

Andrés López, regidor del grup municipal socialista, va destacar que una renovació en els partits polítics sempre suma i li va donar la benvinguda, de part de tots els seus companys de l’executiu local, a la corporació municipal.

En últim lloc, l’alcalde i president del ple, Toni González, va tancar el torn d’intervencions. González va compartir unes emotives paraules i va recordar que els 13 membres que integren la corporació municipal treballaran estretament en benefici de tots els veïns d’Almussafes. “Estar units ens enriquix i ens ajuda a créixer com a persones”, va afirmar.

Esther Villajos, investigadora de professió, llicenciada en ADE i màster en Economia Social, prepara ara el seu doctorat. Des dels 18 anys és membre actiu del Bloc, ara Compromís. Al llarg de la seua primerenca etapa en el Bloc Jove, Villajos va exercir com a secretària local durant un període de temps considerable. A més, també ha ostentat el càrrec de secretària de Comunicació de Compromís en la Ribera Baixa.

Categorías:NOTÍCIES, POLÍTICA