ESPORTS

Esportiu Agility Almussafes aconsegueix la meitat dels podis disputats el cap de setmana a Terol

A Alboraia, el club fou el primer a aconseguir un punt per a la pròxima temporada


La temporada d’agility està arribant a la seua fi i els integrants d’Esportiu Agility Almussafes no baixen la guàrdia. Els seus representants segueixen conquistant podis i acumulant punts per a alçar-se amb els millors llocs del rànquing valencià i nacional. El cap de setmana passat, els almussafenys van aconseguir excel•lents resultats en les dues proves disputades a Alboraia i a Terol.

La intensa activitat continua per als membres d’Esportiu Agility Almussafes en la recta final de la temporada. L’entitat dedicada a l’ensinistrament caní va participar el cap de setmana passat en dues proves en les quals, una vegada més, van aconseguir destacar per sobre dels seus rivals.

La Reial Societat Canina Espanyola va celebrar el passat diumenge 1 de maig en les instal•lacions del club La Manada d’Alboraia un torneig puntuable per al Campionat d’Espanya de 2017 en el qual Cristòfol Albert i el seu gos Pi van aconseguir la victòria en grau III categoria standard. Durant la jornada, en la qual un total de 102 participants van recórrer les pistes ideades i jutjades per Esteban Díez, els d’Almussafes van ser els únics en la seua categoria a aconseguir un punt en agility i jumping per a la pròxima temporada.

Però no va ser l’única trobada que es va disputar durant el cap de setmana. La majoria dels equips de l’associació es van traslladar fins a Terol per a participar en la competició organitzada per l’Agrupació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana. Allí, es va disputar la novena prova puntuable per a la lliga valenciana, en la qual els almussafenys van liderar els podis en aconseguir la meitat de les victòries que estaven en joc. Els 57 participants en l’esdeveniment, i el jutge Pedro Simarro, van ser testimonis el seu bon treball.

Isabel Gimeno i el seu ca Twix van ser primers en categoria mini grau III; aconseguint la tercera posició Natalia Escorcia i el seu gos Teddy. En el mateix grau, però categoria maxi, el bronze se’l van portar José Peris i Thor. Per la seua banda, Alejandro Aguado i la seua companya d’equip, Loly, van aconseguir la victòria en categoria midi, triomf que també van aconseguir Arcadio Andrés i el seu gos Kraso en categoria maxi performance.

No obstant açò, la gran victòria va ser l’obtinguda en categoria mini, grau II, en la qual tot el podi va ser de color roig, el color de l’equipació d’Almussafes. L’or va ser per a l’equip format per Nacho Jordán i Sweet, la plata per a Isabel Gimeno i Pichu i el bronze el van arreplegar Noelia Gimeno i el seu gos Hitman.

Després d’aquesta prova, solament queda per disputar la Copa de l’Agrupació Esportiva d’Agility de la Comunitat Valenciana (ADACV), en la qual es coneixeran els equips campions de la temporada i es distingirà al millor club valencià. “Esperem aconseguir un gran nombre de podis i revalidar, per tercer any consecutiu, el títol de millor club. Haurem d’esperar a veure què passa en aquesta gran final que es durà a terme a Moixent el pròxim 8 de maig i al que convidem a tota la comunitat a assistir com a públic, doncs ADACV col•laborarà amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer” explica el secretari de Esportiu Agility Almussafes”, Arcadio Andrés.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES