ESPORTS

Els veterans del Club de Bàsquet Almussafes guanyen un torneig a Algemesí

Els almussafenys van aconseguir superar als equips d’Algemesí, Alginet, Alzira, Carcaixent, Carlet, Guadassuar i Tavernes de la Valldigna

El club va aconseguir l’or malgrat ser tan sol vuit jugadors, quan la resta de localitats acudien amb equips d’almenys 12 persones


L’equip de veterans del Club de Bàsquet Almussafes va aconseguir el passat diumenge 28 de maig la victòria en el I Torneig de Veterans 40 Aniversari del Club de Bàsquet Algemesí. Malgrat comptar amb menys jugadors que la resta dels equips participants, van aconseguir imposar-se en tots els partits de classificació que es van celebrar durant la jornada i en la trobada final, en la qual es va enfrontar al C.B. Guadassuar, van aconseguir guanyar per 30-46.

El Club de Bàsquet Almussafes està d’enhorabona. El passat diumenge 28 de maig l’entitat va aconseguir el primer lloc en el I Torneig de Veterans 40 Aniversari del Club de Bàsquet Algemesí, celebrat en el pavelló poliesportiu d’aquesta localitat de la Ribera Alta. L’equip no va caure derrotat en cap dels encontres disputats durant el campionat, en el qual també van participar Alginet, Alzira, Carcaixent, Carlet, Guadassuar, Tavernes de la Valldigna i l’amfitrió, Algemesí.

Els almussafenys van vèncer als seus rivals en els tres partits classificatoris, convertint-se en campió del primer dels dos grups en lliça, la qual cosa li va donar la passada al partit final, en el qual es va enfrontar al C.B. Guadassuar. Una diferència de 16 punts en el marcador, doncs el resultat va ser de 30-46, va atorgar la victòria definitiva als d’Almussafes, que va signar una jornada més que satisfactòria per als tots els integrants de l’entitat.

Els artífexs d’aquesta victòria, més meritòria si es té present que solament comptaven amb vuit jugadors quan la resta d’equips sumaven almenys dotze, foren Toni Capellino, Santi Iborra, Pasqual Bosch, Óscar Girona, Manu Barberán, Sergio Ibáñez, Vicente Clérigues i José Juan Linares. Els vuit van arreplegar durant el lliurament de guardons el trofeu que els acreditava com a guanyadors d’aquest torneig.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES