NOTÍCIES

El ‘Torneig Golf & Love per parelles’ recapta més de 400 euros a favor de la lluita contra el càncer

El Club de Golf Almussafes i la Junta Local de l’AECC van organitzar el clot solidari per a recaptar fons


Dissabte passat, 11 de febrer, el camp del Foressos Golf va acollir una competició esportiva de gran envergadura, el ‘Torneig Golf & Love per parelles’. Gràcies a les inscripcions (amb una aportació de 5 euros en el tee) i a la venda de productes solidaris a favor de la lluita contra el càncer es van recaptar més de 400 euros per a la investigació de la malaltia.

El Club de Golf Almussafes i la Junta Local de la Lluita contra el Càncer del municipi van ser els promotors del clot solidari que es va dur a terme de 9 a 14 hores. Les parelles integrades per Francisco García i Carolina Tarazona (dels clubs Foressos i El Saler Campo) i Borja Jover i José Ralo (de l’entitat Masía Las Estellas) van empatar com a vencedores amb un resultat de 41 punts per la millor bola. Al campionat es van inscriure un total de 24 duos.

En la trobada oficial, emmarcada en la celebració de Sant Valentí, es van donar cita 48 golfistes de referència a la Comunitat Valenciana. La prova, que va aconseguir una gran afluència de públic, també va comptar amb un welcome pack per als participants, el sorteig de regals i un gran premi per a la parella guanyadora.

L’alcalde, Toni González, i el regidor d’Esports, Pau Bosch, participaren en el lliurament dels trofeus, junt a la presidenta de la Junta Local de Lluita contra el Càncer, Adela Lladosa.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT