MAJORS

El programa “Espai gran” de la Regidoria de la Tercera Edat s’acomiada fins a octubre

Els 21 participants han rebut un diploma i fotografies de record de mans de l’alcalde, Toni González, i de l’edil de l’àrea, Paqui Oliver

L’objectiu de la iniciativa és potenciar les relacions socials i lluitar contra la solitud a través de diferents activitats lúdiques


Hui divendres 23 de juny s’ha celebrat en la Llar del Jubilats d’Almussafes l’acte de clausura de la primera edició d’“Espai gran”, una iniciativa amb la qual el consistori busca oferir als majors una alternativa d’oci que els permeta trobar la companyia d’altres persones i els recursos necessaris per a poder seguir desenvolupant les seues inquietuds en el terreny artístic, social i cultural. L’alcalde i la regidora de la Tercera Edat els han agraït la seua participació amb un detall commemoratiu, compost per un diploma i diverses fotografies, i els han emplaçat a continuar inscrits en el programa a partir del mes d’octubre, moment en el qual es reprendrà.

El Pla Integral de Majors de l’Ajuntament d’Almussafes, aprovat a l’octubre de 2015 pel consistori, continua materialitzant-se a través de diferents programes concrets que estan gaudint del suport dels veïns de la localitat. És el cas, per exemple, d’“Espai gran”, el projecte inaugurat el passat 1 de març que ofereix activitats d’oci per a afavorir l’envelliment actiu del col•lectiu de majors. Dues vegades a la setmana, els dimecres i els divendres d’11 a 13 hores, la Llar del Jubilats es converteix en un punt de trobada per a aquells que busquen afecte, comunicació i vincles socials.

Hui, divendres 23 de juny, els 21 usuaris han donat per finalitzada aquesta primera temporada amb un acte de clausura en el qual han participat l’alcalde d’Almussafes, Toni González, i la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, amb els qui els assistents han realitzat un balanç d’aquests primers mesos de funcionament d’una activitat que els ha permés desenvolupar la seua creativitat, gràcies a tallers de manualitats i papiroflèxia, fomentar la seua culturització, amb la celebració de cinema-fórums, i gaudir de xarrades reposades gràcies als cafés-col•loqui.

“Estem molt satisfets amb el resultat obtingut perquè veiem als participants contents i a gust en aquestes trobades, per la qual cosa els reprendrem en el mes d’octubre amb l’inici de la nova temporada. Seguirem treballant en el futur en aquesta línia perquè és així com aconseguim el vertader benestar dels nostres majors”, declara Paqui Oliver.

González i Oliver els han fet lliurament d’un diploma acreditatiu per la seua participació, així com d’algunes imatges de record sobre aquesta experiència, en la qual han comptat amb la coordinació de Flor Vidal, la psicòloga encarregada d’organitzar les temàtiques de cada sessió i d’acompanyar-los en aquest recorregut. El programa “Espai gran”, finançat íntegrament amb fons municipals, tornarà a obrir-se el pròxim curs, i els interessats a incorporar-se, que han de tindre més de 70 anys, poden inscriure’s en l’Oficina d’Atenció al Major.

Categorías:MAJORS, NOTÍCIES