ESPORTS

Almussafes reunix a 91 esportistes d’elit en la seua IX Gala Jove de l’Esport

El consistori rendix homenatge als atletes menors de 16 anys de la localitat

Diferents actuacions esportives i de dansa ambienten l’acte oficial, celebrat en la sala d’actes del Centre Cultural


Hui divendres dia 23 de juny, la sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes s’ha omplit de força esportiva amb la celebració de la gran festa de l’esport jove de la localitat. Centenars d’esportistes, equips tècnics i juntes directives dels diferents clubs s’han donat cita en la novena edició de la Gala Jove de l’Esport, cita oficial organitzada des del consistori municipal, a través del seu Consell Municipal d’Esports. Durant l’acte públic, presidit novament per l’alcalde, Toni González, i el regidor d’Esports, Pau Bosch, s’ha reconegut oficialment a un total de 91 jóvens esportistes de la localitat, menors de 16 anys, que han destacat pels seus èxits durant la passada temporada.

A les 18.30 hores, l’edil d’Esports, Pau Bosch, ha procedit a l’obertura oficial de l’acte esportiu d’homenatge a les jóvens promeses de la localitat, destacant la gran aposta de l’Ajuntament d’Almussafes per l’esport I la qualitat de vida, fruit de la qual són cada vegada més els triomfs aconseguits en les diferents disciplines esporives.

El pati de butaques ha reunit familiars, amics i companys esportistes, els que han viscut en primera persona el desenrotllament de la gala homenatge a un total de 91 jóvens promeses de l’esport de la localitat. Tots ells han aconseguit copar bona part dels podis provincials i autonòmics, i inclús d’àmbit nacional.

El president de la corporació, acompanyat pel regidor d’Esports i pel propi president de cada un dels clubs representats, ha procedit a fer entrega a cada un dels homenatjats del corresponent diploma i detall commemoratiu.

Les primeres a pujar a l’escenari han sigut les dotze jugadores de l’equip cadet blau del Club de Básket Almussafes, per la brillant temporada completada. També han rebut el corresponent reconeixement els 24 jugadors de l’equip Aleví de l’Almussafes Club de Futbol, actuals campions de la lliga.

A continuació, un total de 34 gimnastes han sigut reconegudes per haver omplit de trofeus al Club de Gimnàstica Rítmica local durant la present temporada.

Han rebut, així mateix, l’homenatge públic del Consell Municipal d’Esports cinc arquers del Club de Tir amb Arc Local a pesar de no poder asisitir a l’acte, donada la seua participació en la lliga nacional de cadets i menors de 14 anys que s’està disputant estos dies a Madrid.

També ha pujat a l’escenari el ciclista Angel Albuixech, representant al recentment constituït Club Ciclista Al Tran Tran.

Un total de 15 alumnes de l’Escola de Tenis del Club, integrants de l’equip aleví que s’ha proclamat campió del grup quart en el seu segon any de competició, han estat els protagonistes en esta disciplina esportiva. En el seu tercer any en funcionament, el Club Yoko-Kan ha obtingut grans resultats, per la qual cosa una desena d’esportistes han pujat a l’escenari en la gala de reconeixements oficials.

Amb posterioritat, han rebut el corresponent homenatge diferents esportistes naturals d’Almussafes que militen en clubs forans. De fet, s’han convertit en protagonistes les gimnastes Ruth Rodríguez i Teresa Garulo. Tots ells han completat el quadre d’honor de la gala, amb la qual s’ha clausurat el programa d’activitats del Mes de l’Esport d’Almussafes d’enguany 2017.

Com cada any, diferents exhibicions, en les que han participat les gimnastes del Club Esportiu de Gimnàstica d’Almussafes, els grups de funky i Xiquirritme del Pavelló Poliesportiu i el grup de Fit Kid “Divergentes” han servit per a amenitzar una gala que ha clausurat oficiament la màxima autoritat municipal, qui s’ha compormés a continuar brindant la màxima col·laboració a les escoles esportives locals.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES