NOTÍCIES

El primer encontre del programa “la Ribera Impulsa” s’inaugura a Almussafes

Es constituïx el grup de treball, que està integrat per 15 ciutadans seleccionats i es reunirà tres dies a la setmana fins a finals de setembre


Hui dimarts, 9 de maig, la sala de reunions de l’Agència de Desenvolupament Local d’Almussafes ha acollit, a les 10 hores del matí, la primera sessió del recentment compost grup de treball que forma part del projecte “la Ribera Impulsa”.

Un total de 15 candidats del municipi, majoritàriament dones, han sigut finalment els seleccionats per a funcionar com una sòlida xarxa de contactes i compartir impressions amb l’objectiu de millorar la seua empleabilitat i facilitar la seua inserció laboral, coordinats en tot moment per Amparo Morales, tècnica de la Mancomunitat de la Ribera Baixa.

Entre els principals vessants d’esta iniciativa està el de fomentar l’empreniment entre els participants, alguns dels quals han mostrat el seu desig de poder constituir el seu propi negoci en el futur. Per mitjà d’este innovador pla es pretén abordar la recerca d’ocupació des d’un punt de vista nou i comprenent tots els aspectes que intervenen al llarg del procés.

A partir d’ara i fins a finals de setembre, el grup es donarà cita tres dies a la setmana (dimarts, dimecres i dijous) en la mateixa dependència municipal.

Categorías:NOTÍCIES, OCUPACIÓ