EDUCACIÓ

El PATER presenta una metodologia innovadora per a formar i motivar els estudiants a través de l’empreniment

Durant la jornada el Consorci de la Ribera i Caixa Popular signaran un pacte amb mesures de suport per als emprenedors de la Ribera de Xúquer.

La fórmula va ser testejada amb èxit amb alumnes de l’Institut de FP Luis Suñer d’Alzira, dins el programa TELE d’innovació en educació a la Unió Europea.

La jornada comptarà amb la participació de tècnis de la GVA a més d’institucions educatives d’Alemanya, Islàndia, Letònia i Romania, que han treballat juntament amb el PATER per a desenvolupar este model d’aprenentatge.


El Pacte Territorial per a l’Ocupació a la Ribera (PATER) oferirà demà, dijous 30 de juny, un conferència sobre innovació en educació al Centre Cultural d’Almussafes.

La jornada comptarà amb la participació de rellevants institucions i centres educatius d’Alemanya, Islàndia, Letònia i Romania, que han col·laborat amb PATER en el desenvolupament de TELE, una nova metodologia d’aprenentatge per a estudiants de secundària basada en el sistema learning by doing.

TELE (Teaching Entrepreneurship – Learning Entrepreneurship / Ensenyant a Emprendre – Aprenent a Emprendre) és un model de formació dissenyat per a fomentar en els joves l’esperit emprenedor, la iniciativa personal i l’enfortiment de l’autoestima a l’inici de la seua carrera professional, amb especial atenció als desocupats i a aquells que tenen previst abandonar els estudis.

Durant la conferència, la Directora General de Finançament i Fons Europeus donarà a conèixer els programes de formació per a joves i empreses que ofereix la Generalitat Valenciana amb suport de la Unió Europea.

A les acaballes de l’acte, el Consorci de la Ribera (soci espanyol del programa TELE mitjançant el PATER), signarà un conveni de col·laboració amb Caixa Popular per a donar suport als emprenedors de la comarca.
 
CONFERÈNCIA TELE PROJECT
 
DATA: 30 de juny de 2016 (09:30-13:00h)

LLOC: Saló d’Actes del Centre Cultural d’Almussafes. Carrer d’Ausiàs March, 39

Categorías:EDUCACIÓ, NOTÍCIES