NOTÍCIES

El parc del Pontet d’Almussafes incorpora una pèrgola per a augmentar la quantitat d’ombra

L’Ajuntament ha invertit 9.099 euros en aquesta intervenció urbanística que està disponible des del mes de desembre passat


Les persones usuàries del parc del Pontet d’Almussafes compten des de fa aproximadament un mes amb una pèrgola de catorze metres de llargària per tres metres d’amplària. L’estructura s’ha instal·lat amb objectiu d’oferir al veïnat una zona d’ombra i al mateix temps de decoració en la part destinada als jocs infantils d’aquest espai verd del municipi. “Considerem que els parcs han de ser llocs segurs però també confortables i estètics i el del Pontet necessitava incorporar nous elements per a continuar en la línia que vam emprendre al principi de la legislatura, moment des del qual estem invertint en la millora continuada de tots els parcs públics del nostre poble”, assenyala l’alcalde, Toni González.

El consistori ha invertit un total de 9.099,20 euros de fons propis en aquesta intervenció en la qual l’empresa MidaMetall Treballs Metall·lics s’ha encarregat tant del subministrament de l’estructura com de la seua col·locació, per al que ha sigut necessari formar una cimentació per a 12 pilars zapata de formigó armat i desancorar dos bancs existents que han sigut reubicats. La pèrgola, de similars característiques que les instal·lades amb anterioritat als parcs de les Eres i Sagrari, està fabricada en tub estructural de 100x100x3 amb tractament zincat electrolític amb posterior aplicat de pintura al forn de color verd i, pel que respecta a la coberta, s’ha optat per una malla de simple torsió plastificada en color verd i recoberta amb vímet ibèric.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME