JOVENTUT

El “+ Jove” d’Almussafes arranca aquest divendres amb batucada i ‘correfocs’

El programa d’actes, que es trasllada de maig a tardor per a facilitar l’assistència dels estudiants, arriba amb abundants novetats

Entre setembre i octubre la localitat acollirà un concert, una nit de dj’s, una festa flowerpower i la primera Holi Color, entre altres activitats


Entre este divendres 23 de setembre i el pròxim dissabte 15 d’octubre, Almussafes celebrarà la festa dels joves amb un complet programa d’activitats en el qual hi ha espai per a les discomòbils, el cinema, la música i la participació. Com a principal novetat, es trasllada a setembre i octubre per a evitar coincidir amb l’època d’exàmens, però no és l’únic canvi que experimenta aquesta festa. L’agenda completa ja pot consultar-se a través de la pàgina web del consistori i s’està repartint en format paper en tots els domicilis de la localitat.

L’Ajuntament d’Almussafes acaba de presentar l’oferta cultural i d’oci que els proposa als veïns de la localitat per a celebrar el mes dedicat a la joventut i el programa arriba amb importants novetats respecte a la passada edició. La més important és que es trasllada de maig a setembre i octubre per a no coincidir amb l’època d’exàmens finals del curs. D’aquesta forma, el consistori municipal busca aconseguir una major assistència als actes proposats i servir d’inici a les activitats culturals plantejades per a la nova temporada.

“Pensem que els canvis realitzats van a agradar als joves perquè s’han dut a terme després d’escoltar les seues opinions i inquietuds, per la qual cosa segur que contribueixen a impulsar una celebració que cada any espera amb moltes ganes aquest col•lectiu” explica la regidora de Joventut, Davinia Calatayud.

El ‘+ Jove’ començarà aquest mateix divendres 23 de setembre a les 19 h. amb l’actuació del grup de batucada Nova Percusió, que recorrerà els carrers més cèntrics del poble per a anunciar l’inici del mateix. D’aquesta forma, els almussafenys podran acompanyar als músics en el seu recorregut, que s’iniciarà en l’esplanada del Centre Cultural, passant posteriorment pel carrer Ausiàs March, el passeig del Parc Central, l’Avinguda Paral•lel i el Parc de les Palmeres per a finalitzar en el punt d’eixida. Aqueixa mateixa jornada però a les 22:30 h., ‘Dimonis Enroscats de l’Alcúdia’ faran gaudir una vegada més a tots en el Parc del Sagrari i els seus carrers limítrofs amb el seu espectacle de ‘correfocs’.

Els dissabtes estaran dedicats a la música. El 24 de setembre una selecció de grups de rock valencians es pujaran a l’escenari de la Pista Polivalent per a interpretar els millors temes del seu repertori, l’1 d’octubre faran el propi un total de cinc dj’s locals, el 8 els veïns gaudiran amb una nit flower power i el 15 es posarà punt i final a la proposta amb una gran festa conclusiva que inclourà un sopar i la celebració de la primera Holi Color d’Almussafes.

Per a completar l’agenda, durant aquests dies es duran a terme diverses iniciatives per a fomentar la participació dels joves en la vida del municipi i promoure la cultura entre aquest col•lectiu ciutadà. En aquest sentit, la Regidoria de Joventut ha programat dos tallers per a posar en contacte als joves i animar-los a intercanviar experiències. El dilluns 28 de setembre el Centre d’Informació Juvenil acollirà un nou “Punt de Trobada” i el dilluns 3 d’octubre es desenvoluparà en el mateix edifici una jornada per a compartir coneixements i idees al voltant de les tècniques d’estudi.

A més, s’ha incorporat el passe del vídeo del campament multiaventura organitzat per l’Ajuntament aquest estiu, que es realitzarà el dijous 29 de setembre, la projecció de la pel•lícula “Independence day: contrataque”, que tindrà lloc en la sala d’actes del Centre Cultural el dissabte 1 d’octubre, i l’exposició del tradicional concurs de targetes nadalenques, en el qual el vot popular decidirà quines són les obres guanyadores del certamen que enguany arriba a la seua dinovena edició.

Categorías:JOVENTUT, NOTÍCIES