CELEBRACIONS

El grup “Espai Gran” d’Almussafes celebra el Nadal

L’ajuntament ha organitzat una festa, en la qual l’art, la gastronomia i la música han tingut un paper protagonista

Els Reis Mags han visitat les persones majors a la Llar del Jubilat


El grup d’usuaris “d’Espai Gran” Almussafes ha disfrutat, durant el matí de hui dimecres, d’una sessió molt especial i amb sabor nadalenc. D’11 a 13 hores, les persones majors de 70 anys inscrites en esta quarta temporada de la iniciativa emmarcada en el Programa d’Integració de Majors, han celebrat una festa nadalenca, que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Toni González, la regidora de Majors, Paqui Oliver, i inclús la dels Reis Mags.

Tots els dillus, dimecres, dijous i divendres, d’11 a 13 h., la Llar del Jubilat d’Almussafes es convertix en un punt de trobada per als majors de 70 anys, gràcies al programa municipal “Espai Gran” que finança el propi consistori municipal amb la finalitat de promoure l’envelliment actiu del col·lectiu.

La sessió prevista per al matí de hui dimecres 18 de desembre, i donada la seua coincidència amb el calendari festiu nadalenc, s’ha programat com una gran festa, en la quals els actors i actrius principals han sigut els integrants del programa. Un recital de nadales ha inaugurat la trobada, a què ha seguit un esmorzar de xocolate i tortada.

El grup “Espai Gran” d’Almussafes celebra el Nadal

Les autoritats locals que han compartit l’entranyable jornada, junt amb algunes persones voluntàries d’este servici de dinamització de les persones majors, que impartix Érika Vendrell, han sigut testimonis de les cançons que han entonat i de la visita, per sorpresa, dels Reis Mags, que han arribat replets de regals. “Ha sigut un autèntic plaer poder portar el Nadal a este grup de veïns i veïnes, ja que tots ells viuen intensament i amb molta alegria totes les propostes i aconseguixen fer-les seues”, destaca Paqui Oliver.