NOTÍCIES

El Consistori d’Almussafes retira les jardineres del CEIP Pontet per qüestions de seguretat


Si el passat mes de setembre, l’ajuntament va actuar en el CEIP Almassaf amb la millora de l’estètica de totes les tanques interiors i exteriors del centre educatiu, este mes d’octubre s’ha completat una intervenció en l’altre col·legi d’infantil i primària de la localitat, el CEIP Pontet.

Durant esta setmana, els quatre obrers, dos d’ells oficials de primera i altres dos se segona, així com el peó de la construcció, tots ells contractats pel consistori municipal a través del Pla d’Ocupació Local, POL, han procedit a la retirada i posterior condicionament de les quatre jardineres, emplaçades en el pati de l’esmentada dependència pública des de la seua inauguració durant el curs 1990-1991.

Es tractava de quatre maceters d’obra construïts amb rajola caravista, els cantells dels quals es trobaven vius i per tant no complien amb les preceptives mesures de seguretat. Amb la intervenció urbanística completada s’evita el possible risc existent per a l’alumnat, que continuarà disfrutant de les zones d’ombra que generen els quatre arbres plataners que creixen en els esmentats espais.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME