NOTÍCIES

El consistori d’Almussafes actua en les pistes de petanca municipals

La intervenció menor s’executa a petició del Club de Petanca


La millora del joc dels socis del Club de Petanca Local ha portat a l’ajuntament a realitzar uns treballs d’índole menor en la pista de joc, de les quatre existents, més utilitzada en l’època hivernal, atés que manté una coberta en la seua part superior que protegix als jugadors contra les altes temperatures. L’eliminació de part de la terra de l’esmentat espai destinat al joc de la petanca i la compactació de la restant beneficiarà la pràctica diària d’este esport, que compta amb una gran tradició en la localitat d’Almussafes.

Ahir dijous 4 de febrer, l’Ajuntament d’Almussafes va completar els treballs de millora d’un de les quatre àrees destinades al joc de la petanca en la localitat, un espai esportiu a l’aire lliure situat en ple centre del nucli urbà, entre els carrers Mestres Serrano i Llauradors.En concret, l’actuació s’ha realitzat en la pista que més ús de la pràctica d’este esport comporta a l’hivern per part dels socis del Club de Petanca local, que en l’actualitat s’acosten al mig centenar, per mantindre una coberta que aïlla els jugadors i els protegix del fred en esta època de l’any. La intervenció executada permetrà una millora en el joc dels aficionats.

Diàriament, els membres de l’entitat esportiva, presidida per José Linares, es desplacen fins esta àrea de joc, inaugurada pel consistori municipal a principis de l’any 2005, per a disfrutar d’este esport en unes pistes que compten amb les dimensions mínimes reglamentàries establides per la Real Federació Espanyola de Petanca, és a dir, 4 metres d’ample i 15 metres de longitud.

L’afició per esta pràctica esportiva té una gran tradició a Almussafes, encara que fins fa una dècada i donada la inexistència d’un terreny de joc adaptat, els amants de la petanca jugaven en l’antic oval del parc Central.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME