ESPORTS

El Club de Pesca d’Almussafes, plata en el nacional d’aigua dolça

Els huit esportistes de “La Molinà” van competir a Fortaleny, el passat cap de setmana


El club de Pescadors “La Molinà” d’Almussafes celebra el títol de subcampió en l’últim nacional. L’equip de huit pescadors representants de l’entitat esportiva es va penjar la medalla de plata, després de disputar el XXV Campionat d’Espanya Open d’Aigua Dolça de la lliga de clubs, esdeveniment esportiu que va acollir la localitat valenciana de Fortaleny, el passat cap de setmana.

Vicente Quijal, Jonathan Ferrer, Jose María Fernández, Pablo Marian, Miguel Velasco, Ramiro Ferrer, Jorge López i Javier Calatayud són els pescadors representants del club “La Molinà” d’Almussafes que es van desplaçar fins a Fortaleny per a competir en la vint-i-cinquena edició del Campionat d’Espanya Open d’Aigua Dolça de la Lliga de Clubs.

La competició, organitzada des de la Federació Espanyola de Pesca i Càsting, es va disputar en tres mànegues celebrades des del divendres 20 al diumenge 22 de maig, i va reunir a un total de 13 equips participants.

Encara que finalment el club de pesca Olot es va adjudicar la victòria amb un total de 69,5 punts, “La Molinà” va aconseguir penjar-se la medalla de plata, després de sumar els seus representants un total de 73 punts, un resultat que des de la Junta Directiva de l’entitat es considera tot un èxit que retrata la gran qualitat dels pescadors integrants del club. La tercera posició del nacional va ser per a la Unió de Pescadors de Plasència, que va concloure el campionat amb 76 punts.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES