ESPORTS

El Club de Billar d’Almussafes destaca en els últims campionats disputats

El jugador Emilio Arbona aconsegueix tres medalles en les últimes tres convocatòries a les quals ha assistit l’entitat


Almussafes també sobreix en billar. El Club de Billar de la localitat es fa un buit en els podis de les principals competicions dedicades a aquesta disciplina esportiva, impulsat sobretot pels resultats obtinguts per Emilio Arbona Calatayud, un dels seus membres més llorejats últimament.

El cap de setmana del 17 i el 18 de febrer, l’almussafeny va aconseguir la segona plaça en l’Open de Billar al Quadre 71/2 Individual, disputat en la localitat valenciana d’Alfafar. Quinze dies abans, el cap de setmana del 3 i el 4 de febrer, l’esportista també va conquistar la tercera posició, i per tant la medalla de bronze, en el LXV Campionat d’Espanya Individual a la Banda que es va desenvolupar a Paiporta i en el qual van participar un total de 18 jugadors dels quals 10 eren valencians. Javier Palazón, del C.B. Paiporta, va ser el que va aconseguir la victòria en aquesta ocasió.

Finalment, l’equip format per Emilio Arbona, Vicente Arbona, Vicente Garcés i Manuel Fernández, format íntegrament per associats de l’entitat, va participar en el Campionat d’Espanya de Jocs de Sèrie per Equips de Club celebrat en Granada. Almussafes es va situar en el tercer lloc després d’un disputat joc en el qual els tres equips van acabar empatats a punts, per la qual cosa l’organització va haver de comptabilitzar els punts obtinguts en la resta de partits.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES