ESPORTS

El ciclista d’Almussafes, Eric Valiente, competix en el tour de Xina

El jove esportista porta tota una vida de dedicació a l’esport del ciclisme, en el que ha aconseguit traspassar fronteres


El ciclista d’Almussafes, Eric Valiente, membre del Club Ciclista Al Tran Tran, aconseguix classificar-se en sèptima posició en el “8th Tour of Poyang Lake” disputat en la regió de Jiangxi en el sud-est de Xina, del 12 al 23 de setembre. L’aventura internacional del corredor de la localitat, viscuda junt amb els ciclistes de l’equip Ulb sports-Natural Greatness, continuarà durant la pròxima temporada.

Eric Valiente va competir junt amb els altres quatre integrants de l’equip Ulb sports-Natural Greatness del club ciclista Roski Team (altres dos espanyols, un argentí i un australià), que va ser invitat a esta prova gràcies als excel·lents resultats obtinguts en distintes competicions disputades a nivell nacional. De fet, la seua bona situació en el rànquing va assegurar que es convertiren en els únics representants del ciclisme espanyol a Xina.

La competició “8th Tour of Poyang Lake” estava dividida en un total d’11 etapes. El ciclista d’Almussafes va aconseguir completar els 1216,70 km de recorregut amb un temps total de 27 hores 55 min i 42 segons. Per a això va haver d’alternar etapes de mitja i alta muntanya, finals enlaire i circuits plans propicis per a esprintes.

La duresa de la prova no va impedir que el nostre campió fera gala del seu cognom “Valiente” i se situara des del principi en el cap de la classificació, concloent el tour en una immillorable sèptima posició. L’esportista va rivalitzar amb grans professionals del ciclisme representants de més de 30 nacionalitats, els quals també van buscar imposar-se en els primers llocs de la classificació.

L’Ulb sports-Natural Greatness es va assegurar un valuós Top Tin amb la 7a posició aconseguida per Eric Valiente, qui va comptar en tot moment amb l’ajuda del seu equip, un dels més combatius i que va aconseguir estar present en pràcticament totes les fugues de les 11 etapes disputades.

“Torne molt satisfet dels resultats aconseguits en esta gran experiència esportiva i confie en que esta aventura es convertisca tan sols en el principi de la meua carrera internacional”, declara Valent.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES