ASSOCIACIONS

Concert de Nadal 2020 de la Societat Musical “Lira Almussafense”

La Societat Musical Lira Almussafense celebrarà el seu tradicional Concert de Nadal amb diverses novetats derivades de la situació pandèmica


El proper dissabte 19 de desembre a les 18h es celebrarà el concert de Nadal 2020 de la banda Lira Almussafense al Pavelló Municipal d’Almussafes, baix la direcció de Francisco Ortiz.

Aquest any el Concert de Santa Cecília no es va poder celebrar per haver un brot de COVID19 a nivell local. Per tant, alguns dels actes principals es van haver d’ajornar, com ara l’incorporació dels educandos a la banda i l’entrega de la Lira als músics que ja en fan 25 anys. Per això, ara que la situació sanitaria està més controlada a Almussafes, la Societat Musical vol aprofitar l’ocasió per a celebrar aquests esdeveniments.

Aquest any tant assenyalat s’incorporaran a la banda Josefa Bataller (clarinet), Laia Martínez (clarinet), Iker Membrilla (percussió), Irene Girona (flauta), Arlet Mora (flauta) y Lucía Torrejón (flauta). I es celebraran els 25 anys a la banda de Mari Carmen Santacruz.

L’acte contarà amb la inestimable presència de la musa de la música, Vanessa Pla, que va ser nomenada musa a 2019 i que ostenta el càrrec un any més per la situació excepcional que s’ha viscut aquest any i que ha impedit que es celebre un nou nomenament.

El lloc de celebració també es una novetat aquest 2020, ja que degut a les obres que s’estan realitzant al Centre Cultural, es celebra al Pavelló municipal gràcies a la col.laboració de l’Ajuntament d’Almussafes; un espai que permetrà major seguretat i distancia entre el públic assistent.

La situació referent a la COVID19 limita l’aforament a 150 persones segons les noves regulacions de desembre de Conselleria, a un concert que normalment acull a més de 500 visitants. Raó per la cual les entrades seran limitades. El repartiment d’entrades el realitzen a partir d’el 14 de desembre des del Centre Cultural d’Almussafes, el Pavelló Municipal i la Casa Ayora. La mascareta serà obligatòria i es pendrà nota de les dades de contacte del públic per a una major seguretat.

A més del concert de la banda, la novell coral Lira Almussafense, dirigida per Raquel Roig, ens oferirà un concert a porta tancada que es publicarà a partir del dia 21 de desembre al portal web www.liraalmussafense.com per poder disfrutar-lo des de casa.

Baix, la imatge del cartell del concert.